Rifenf Hőszivattyú logó

Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

NL-BKDX100-400 hőszivattyú

New EnergieNULITE NL-BKDX100-400 40 kW-os monoblokkos DC inverteres levegő-víz hőszivattyú fűtéshez/hűtéshez és melegvíz készítéséhez (7/35°C) Ez a hőszivattyú képes nagyméretű házak, irodák, műhelyek, és szállodák fűrésére, hűtésére, és elkészíti a HMV-is. (Kisebb (38 kW) testvérei kaszkád kötésben 32 szobás motelt fűtenek, és hűtenek.

NL-BKDX hőszivattyú adatok

A New Energie inverteres hőszivattyú a fűtésen és hűtésen kívül a gazdaságos használati víz előállításban is kiváló teljesítményt nyújt. A hőszivattyú telepítésekor (mivel a teljesítménye az inverteres gépek között az egyik legnagyobb) figyelni kell a szükséges dimenziókra. A fűtő-hűtő folyadékot szállító csövek mérete min: DN50. A hőcserélőt a helyszínhez kell optimalizálni (el kell felejteni az „öklömnyi hőcserélőt!). A szükséges méret: SWEP B120THx60 4×2” forrasztott lemezes hőcserélő. Teljes hőátviteli felület: 13,4 m2!
NL-BKDX100-400 hőszivattyú
HMV előállítása
NL-BKDX-adatok

Többszörös védelem a hőszivattyú érdekében

 • Vízáramlás kapcsoló védelem
  Ha a bemeneti víz mennyisége alacsony, a hőszivattyú leáll. Ha a vízmennyiség megfelelő, a gép újra indul.
 • Fagyálló védelem
  Ha a hőszivattyú készenléti állapotban van és a bemeneti víz hőmérséklete 4°C-nál alacsonyabb, de 2°C-nál magasabb, a vízszivattyú elindul a rendszer védelme érdekében.
 • Magas/alacsony nyomás védelem
  Ha a hűtőközeg nyomása nem megfelelő, a rendszer védelme érdekében a hőszivattyú leáll.
 • Magas hűtőközeg hőmérséklet
  Amikor a kompresszor kisülési hőmérséklete 110°C-nál magasabb, az egység nem fog működni, amit a hőmérséklete nem lesz alacsonyabb 85°C-nál.
 • Kompresszor túlterhelés védelem
  A kompresszor túlterhelése esetén az egység leáll, hogy megvédje a hőszivattyú hidraulikai egységét.

Az NL-BKDX100-400 75%-oś energiamegtakarítást biztosít 60°C fokos üzemi vízhőmérséklet esetén.
Akár -25°C és 43°C közötti hideg éghajlaton is elérheti ezt a 60°C-os magas hőmérsékletet, biztonságosan, magas hatékonysággal.

DC inverteres hőszivattyú előnyei:
1. Funkció: fűtés + hűtés + melegvíz;
2. Feszültség: 220 V/50 Hz/1 fázis (NL-BKDX60-220II/R) vagy 380 V/50 Hz/3 fázis;
3. R32 zöld hűtőközeg használata;
4. Szuper alacsony zajszint teljes DC ventilátormotorral;
5. Az energiamegtakarítás akár 80%;
6. Fagyásgátló funkció -25 fokos alacsony hőmérsékleten;
7. Kétrotoros Panasonic vagy Mitsubishu kompresszor;
8. Beépíthető 3 kW-os elektromos fűtőelem tartalék;
9. WILO vízszivattyú RS15/6 vagy RS25/8;
10. AOL tágulási tartály 2L vagy 5L űrtartalom;
11. Svéd SWEP lemezes hőcserélő

Amennyiben tetszik az NL-BKDX sorozatú hőszivattyú, akkor

kérjen tőlünk is árajánlatot.

Amit a gyártóról tudni kell:

Nulite New Energy (Guangzhou) Co,. Ltd (Guangdong Nulite NEW ENERGY Group), amelynek székhelye Guangzhou City, egy 2003-ban alapított kínai-szingapúri vegyesvállalat, amelynek két fő modern gyártóüzeme 200 000 négyzetméteren. A Nulite 13 automatikus gyártósorral, 15 nemzetközi tanúsított laboratóriummal és 44 fejlett laboratóriummal rendelkezik. anyagvizsgáló gépek. A teljes gyártási kapacitás több mint 2 millió készlet évente. Ezenkívül a Nulite egy komplett hőszivattyús ipari láncot épített ki saját fő alkatrészgyárakkal, mint például a lemezgyár és a víztartálygyár. Eközben a Nulite a Mitsubishi és az Emerson (Copeland) stratégiai partnere.
A szingópori Nanyang Műszaki Egyetem erős K+F mérnökeivel és hőszivattyús szakértőivel a Nuliter nagy hatékonyságú energiatakarékos megoldást kínál háztartási és kereskedelmi alkalmazásokhoz, termékei a következők: padlófűtés EVI és inverteres hőszivattyú, úszómedence hőszivattyú, központi melegvíz. Hőszivattyú, Fan Coil egység és geotermikus hőszivattyú stb.
A Nulite birtokolja a Kínai Mérnöki Akadémia első világszínvonalú akadémikusi munkaállomását a hőszivattyús kutatás terén. Két kutatóintézete van, a China Heat Pump Research Center és a China Heat Pump Training College, amelyek Ázsia új energiaiparának innovatív technológiák legnagyobb inkubációs központjává váltak. A Nulite, mint azon tagvállalatok egyike, akik részt vettek a levegős hőszivattyúkra vonatkozó kínai nemzeti szabványok kidolgozásában, mindig is a legújabb hőszivattyús technológiákra összpontosított. Az elmúlt 18 év során a Nulite több mint 1000 nemzeti és nemzetközi szabadalmat szerzett a hőszivattyúra vonatkozóan. És sok kínai kormányzati projektet nyertünk meg, mint például a szén-elektromos energia projekteket Észak-Kínában stb.

A Nulite minőségirányítási rendszer az ISO9001, ISO14001 szabványok szerint tanúsított, hőszivattyúi CE, EMC, erP, CB minősítéssel rendelkeznek. Miután a kínai piac 3 vezető hőszivattyús vállalatává vált, a Nulite előrelépett, hogy kiterjessze tevékenységét a tengerentúli piacra, termékeinek 40 százalékát 2013 óta folyamatosan exportálják Európába, Észak-Amerikába, Közel-Keletre, Ausztráliába és más fejlett régiókba.

NuLite ÚJ ENERGIA, egy lépéssel a komfortélet előtt!

A gyártó honlapja itt