Hőszivattyú - Esté-Credit Side Kft.

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Hőszivattyú

Hőszivattyúk

Ezen az oldalon a jelenleg forgalmazott megújuló energiát hasznosító gépeket mutatjuk be. A magyarországi piachoz igazított vásárló barát ár, az ár-érték arány biztosítja, hogy olcsó hőszivattyú jusson eszünkbe, ha a Power World, vagy Chofu márkákról olvasunk.
A “régebben forgalmazott” – megújuló energiát hasznosító berendezéseket – jelenleg kizárólag rendelésre hozzuk, raktárkészletet nem tartunk belőlük. (Az eladott gépek adatainak elérése miatt maradt a honlapon. A garancia időn belüli és azon kívüli karbantartás viszont továbbra is él ezekre a gépekre is.) 

Lakossági hőszivattyúk

Hőszivattyú R290 propán hűtőközeggel. Környezetvédelemből jeles!

R290 PW030-DKZLRS
inverteres hőszivattyú 8,4 kW
Akár 75°C -os fűtővíz.

R290 PW040-DKZLRS
inverteres hőszivattyú 11,4 kW
Radiátoros fűtés nem akadály.

R290 PW050-DKZLRS
inverteres hőszivattyú 14,8 kW
Vigyázat! 75°C fürdővíz!!!

R290 PW060-DKZLRS
inverteres hőszivattyú 22 kW
Kaszkádban óriás tereket fűt!

A Power World R290-es propán hűtőközeggel töltött hőszivattyúknak még a régi radiátoros rendszerek fűtése sem akadály. Az első szállítás 2024 első negyedében érkezik. Előrendelés lehetséges, rendkívül kedvező áron!

Japán inverteres Chofu hőszivattyúk R32

6 KW INVERTERES
Chofu hőpumpa, Japánból. Az AEYC-0639U-CH típusjelű, 6 kW-os inverteres gép lenyűgöző technikai tudással, megbízható és rendkívül csendes üzemeléssel hívja fel magára…

10 KW INVERTERES
Chofu AEYC-1039U-CH / AEYC-1043XU-CH típusjelű, R32-es klímagáz töltésű, max 10 kW-os inverteres fűtőegység lenyűgöző technikai tudással, megbízható és rendkívül csendes…

12-16 KW INVERTERES
Chofu hőátalakító. Made in Japán Az AEYC-1242XU-CH típusjelű, max 12 kW és AEYC-1643XU-CH típusjelű 16 kW-os inverteres berendezés megbízható és rendkívül halk működésű.

16 kW 400V LEVEGŐ-VÍZ
A Chofu AEYC inverteres levegő-víz hőszivattyú csendes működése miatt (is) a megújuló piac egyik kedvencévé váltak. Az új szériában már megtalálható a 3 fázisú japán kompresszor…

Power World inverteres hőszivattyú R32

PW030 INVERTERES
A legkisebb Power World hőszivattyú 8,3 kW teljesítményű

PW040 INVERTERES
Az elegáns és csendes hőpumpa teljesítménye 18 kW teljesítményű

PW050 és PW060
Ezekkel a teljesítményekkel (18 és 23 kW) nagy családi ház fűthető.

PW080 és PW100
28 és 35 kW-tal már társasházak fűthetők gazdaságosan.

Az általunk forgalmazott – lakossági vevőknek gyártott – fűtésre és hűtésre optimalizált gépek kiemelkednek az európai piacon is.  A 100%-ban japánban gyártott környezeti hőenergiát hasznosító készülék család talán egyetlen “hibája”, hogy mindössze 4 teljesítményben készül. A japán gépek teljesítménye közé pozícionálta a gépeit a Power World. Így szinte minden kisebb-nagyobb családi lakóházhoz tudunk monoblokkos levegő-víz hőszivattyút ajánlani. 6 és 35 kW között kizárólag inverteres gépeket ajánlunk, amelyek megfelelnek a kedvezményes tarifa igénynek, és az ár-érték aránya is verhetetlen.

Ipari teljesítményű Power World hőerőgépek

PW150 42 kW

A legkisebb ipari hőszivattyú ON/OFF rendszerű

PW250 – PW300

72 és 88 kW-os hőszivattyú 2 kompresszorral

PW500 144 kW

Hőszivattyú fűtés-hűtés kereskedelmi célokra

PW600 – PW1000

Ipari hőszivattyúk 176 és akár 288 kW teljesítményben.

A Power World gyár ipari- kereskedelmi hőszivattyúi rendkívül nagy tereket is képesek kifűteni, vagy szükség esetén hűteni. A hőszivattyúk on/off rendszerűek. A komfortosabb indulást a lágyindítás és a kompresszorok egyenkénti bekapcsolódása biztosítja hőtermelés folyamatában. Az európai piacra gyártott legnagyobb hőszivattyús teljesítmény (7/35°C) 288 kW. >A kaszkádba kötési lehetősége viszont az összes elképzelhető fűtési feladatot meg tudják oldani. Határ a csillagos ég, illetve a rendelkezésre álló villamos energia mennyisége. Az átlagban negyed rész energiából előállított fűtési teljesítmény szinte bizonyosan gazdaságossá teszi a technológia használatát.

Medence fűtés, puffertartály és egyebek

Medencefűtés
Az olcsó és csendes üzemeltetésű medence hőpumpa nem álom

Puffertároló
Inverteres hőszivattyúhoz nem, ON/OFF rendszerűhöz kötelező

Fagyálló folyadék
Hőszivattyú és napkollektor Westech fagyálló folyadék

Lemezes hőcserélő
Hőszivattyúhoz szükséges méretezett hőcserélő 

Hőszivattyúk, amelyeket már nem forgalmazunk, de sok örömöt okoztak...

MEETING

A Meeting levegő-víz (MD) és víz-víz (MDS), valamint a medencefűtő (MDY) hőszivattyúk forgalmazását – bár valóban az olcsó hőszivattyú kategóriába tartokozz – befejeztük. Természetesen a karbantartás és az alkatrészellátás továbbra is folyamatos!

HISEER

A Hiseer levegő-víz és víz-víz hőpumpák rendkívül precíz megmunkálással, valamint csendes működéssel már 15 éve is kitűntek a kínai hőszivattyú gyártók kínálatából. Az ára kicsit magas volt a magyarországi piacra, de aki egyszer megismerte, a következő lakásához is a Hiseer gépet választotta. A Hiseer kínálatában megtalálhatóak a monoblokkos. valamint a levegős hőszivattyúk között sokáig favorizált split rendszerűek is. Ezeken kívül a víz-víz hőszivattyúk között – a beállításokkal elkülöníthető – a talaj kollektoros és a nyílt vizes rendszerű hőerőgép is.

További termékeink az elmúlt 10-20 évből

Alábbi hőerőgépeket, valamint egyéb fűtő-hűtő eszközöket mutatunk be. Ezekből is értékesítettünk, illetve szereltünk be az elmúlt években. Ami miatt nem lettek standard termékek, azok a gyártási idő elhúzódása, illetve a szállítások bizonytalansága a felelős. Néhánynak az ára volt túl magas a magyar piacon, illetve a konkurencia volt ügyesebb, gyorsabb a gyárakkal való szerződéskötésnél.

A fentebb bemutatott hőszivattyúknál a garancia időn belül, illetve azon kívül is biztosítjuk az alkatrész ellátást, és a karbantartást.
Figyelem! Azokat a gépeket – amelyeket nem tőlünk vásároltak – is szervizeljük, de a díjak kalkulálásánál a szokásosnál magasabb összegeket számlázunk (minimum 50%-kal többet)!