Rifenf Hőszivattyú logó

Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Igazi japán minőség, és valóban japánban gyártott hőpumpa. Magyarországon kizárólagos forgalmazó:
ESTÉ-Credit Side Kft.

Chofu 100%-ban japán hőszivattyú

Több mint 7 éve került Európába. Ez az egyetlen hőszivattyú, amit valóban Japánban szerelnek össze. Egyre többen tapasztalják meg, miért volt érdemes a 100%-ban japánban készült Chofu hőerőgépet megásárolni.
A Chofu hőszivattyúk még rendkívüli hidegben is megbízhatóan működnek (-30°C-ban akár 54 fokos fűtővizet készít).
Természetesen ennél a hőmérsékletnél ne várjon senki túlzottan gazdaságos üzemeltetést, legyen elég az üzembiztonság!

Chofu hőszivattyú R32-es hűtőközeg
Chofu hőszivattyú R32-es hűtőközeg

Csendes a DC inverteres technológiának köszönhetően, és rendkívül hatékony.

A rendkívül gazdaságos üzem talán legjobb példája az a törökbálinti lakóház, ahol a tulajdonos közel 300 négyzetméteren él a családjával. Padlófűtés és Fan Coil biztosítja a fűtést, hűtést. Az építésügyi előírásoknak megfelelő hőszigetelésnek köszönhetően az éves energia fogyasztása rendkívül alacsony. Ezt mutatta a 2019. szeptember elsején „lenullázott” fogyasztásmérője. A villamosenergia fogyasztása 6323 kWh. Ennyi árammal fűtötte és hűtötte a 16 kW-os Chofu hőszivattyú a házat. Ha megbízható, csendes és nagy teljesítményű hőszivattyút keres, megtalálta: „ő” a CHOFU! (Úgy ejtjük: csofu)

Chofu 100%-ban japán hőenergia-átalakító berendezés

Chofu 100%-ban Japan hőszivattyú működése
Chofu 100%-ban Japan hőszivattyú működése
Az 5 féle teljesítménnyel elérhető CHOFU hőszivattyú lefedi a hazai családi házak energiaszükségletének nagy többségét. CHOFU GARANCIA 3 ÉV TÍPUSOK, teljesítmények: 6 kW     –     10 kW     –    12 kW     –    16 kW 230V     –    16 kW 380V
Chofu 100%-ban Japan logo
Amennyiben meglátja hőszivattyún a „CHOFU logót”, biztos lehet benne, hogy minden alkatrészében a japán precizitást kapja. Megtetézve azzal, hogy ezeket a kiváló alkatrészeket valóban japánban szerelték össze! Japánban!
Chofu 6-10-12-16/230-16/400
Chofu 6-10-12-16/230-16/400

Kérdések, amelyek felmerülnek, ha a Chofu hőszivattyúkról érdeklődnek:

Mennyi a garancia? A Chofu hőszivattyú gyártója 3 év garanciát biztosít a hőszivattyúira, ami kiterjed valamennyi, a gépen belüli alkatrészekre. Magabiztosságukról ad bizonyságot az ajánlatuk: amennyiben a hőszivattyú hidraulikai alkatrésze hibásodik meg, akkor nem javítjuk, hanem cseréljük a gépet!

Mekkora házat tud befűteni a Chofu 16 kW-os hőszivattyú? Amennyiben padlófűtés a hőleadó felület, és a hőszigetelés a jelenlegi  szerencsére szigorú – előírásoknak mndenben megfelel, akkor akár 300 m2 alapterületen is kellemes meleget biztosít a használójának.

Nem zavarja a szomszéd nénit a hangja? A Chofu hőszivattyúk rendkívül halk működése a japán gyártó precíz összeszerelésén, és elsőosztályú anyaghasználatán múlik. Besegít természetesen még az inverteres technológia is.

A kezelői útmutató 154 oldal. Meg lehet ezt tanulni? Nem kell megtanulni semmit, hiszen a beüzemeléskor – a garancia feltétele – a felhasználói igényeknek megfelelően programozzuk be a kódokat. Legfeljebb a felhasználás során tapasztaltak alapján lehet a beállított fűtővíz hőmérsékletét csökkenteni, vagy növelni. Ehhez készítettünk egy rövidített beállítási útmutatót.

Ha további kérdései vannak, nézze meg referenciáinkat, vagy nézze meg személyesen ezeket a tökéletes japán hőerőgépeket!

Chofu 100%-ban japán hőszivattyú beépítése

Egy majdnem tipikusnak mondható beépítési módot választott a tulajdonos gépész csapata.
CHOFU japán hőszivattyú kültér
CHOFU 100%-ban japán hőszivattyú kültér
CHOFU japán hőszivattyú beltér
CHOFU 100%-ban japán hőszivattyú beltér

Kültér

A ház mellett elhelyezett hőszivattyú 40 cm magas állványra került. A ház falától elhagyott 35 cm elégséges. Így megfelelő mennyiségű levegőt tud átszívni az elpárologtatón a dupla ventillátor.

Beltér

A hőszivattyú méretezett hőcserélőn keresztül adja le a megtermelt meleg, illetve hideg vizet. (Ide még beépítenek egy 30 literes térfogatnövelő tartályt, a leolvasztás üzemszerű biztosítása érdekében.) A hőcserélő utáni keringető szivattyú tölti fel a hűtő, vagy fűtővízzel a 80 literes puffert. (Ami itt hidraulikus váltóként funkcionál.) Innen az egyik keringető szivattyú szívja a padlófűtésbe a melegvizet télen. A másik szivattyú a mennyezet fűtés-hűtés osztó-gyűjtőjére dolgozik.

Megjegyzés! Létrehoztunk egy oldalt, ahol a hőszivattyú tulajdonosai egy leegyszerűsített beállítási útmutatót kapnak. Így nem kell fellapozni a 154 oldalas Chofu kezelési kézikönyvet, ha pl. a fűtési hőmérsékletet szeretnének változtatni.

Hol gyártják a Chofu hőszivattyúkat?

A Chofu hőszivattyúkat Japánban, Chofu városában gyártják. A gyártó telephelye a következő címen található:
Chofu Electric Co., Ltd. 1-1-1, Minami-chofu, Chofu-shi, Tokyo 182-0021, Japan

A gyártó telephelye a város központjában található, a Keiō expressz vasútvonal Chofu állomásától nem messze. A gyár több mint 100 000 négyzetméter alapterületű, és több mint 1000 alkalmazottat foglalkoztat.
A Chofu hőszivattyúk szinte minden alkatrésze Japánban készül. A gyártó a legmodernebb technológiát alkalmazza a hőszivattyúk gyártásához, és nagy hangsúlyt fektet a minőségre és a megbízhatóságra. A
Chofu hőszivattyúkat világszerte forgalmazzák, és számos országban népszerűek.

Chofu itt gyártják a japán hőszivattyút
Chofu itt gyártják a japán hőszivattyút

Nagyobb, esetleg ipari hőszivattyúra van szüksége Önnek, vagy vállalkozásának?
Akár 288 kW-os  POWER WORLD hőszivattyúkat kínálunk, kedvező áron.