Hőszivattyú - Esté-Credit Side Kft.

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Hőszivattyú

Hőszivattyú, ami nem zavarja a dongót, létezik?

fűtésrendszer felújításakor az elavult gázkazánt hőszivattyúra cserélte bonyhádi vásárlónk. Mivel a megújuló energiát biztosító napelemek felkerültek a ház tetejére (5,1 kW), fel sem merült más megoldás, mint a hőszivattyús fűtés. A tulajdonos elmondása szerint több cégtől kért ajánlatot, elvárása az inverteres technológia mellett a csendes működés volt. Végül a japán gyártású Chofu hőszivattyú mellett döntött. Nem csak hőszivattyút választott jól, de kivitelezőt is, így nagyon gyorsan, és kiváló minőségben készült el a munka (a régi rendszer megmaradt tartaléknak).  A hőszivattyú működésével megelégedve örömmel tájékoztatott bennünket, hogy a levendulán virágport gyűjtő dongó is hangosabb, mint a Chofu hőszivattyú. A galériában néhány kép.

Működés közben bebizonyosodott, hogy a Chofu hőszivattyú nem zavarja a dongót (csak segít neki repülni).

Hőszivattyú ami nem zavarja a dongót sem

Hőszivattyú, ami nem zavarja, mert csendes

Nemcsak az, aki a “hagyományos” ON/OFF hőszivattyú működési zajához szokott, de még a neves inverteres márkák tulajdonosai is elismerően nyilatkoznak a Chofu csendes működéséről. A csendes működést a minőségi anyagok és japán munka megbízhatósága adja.
A családfő viszonylag sokat tartózkodik külföldön. Ezért a második fontos szempont volt a hibamentes, megbízható működés. Nem csak a garancia ideje alatt (ami 3 év), de hosszú évek múltán is. 
Az eddigi 3 évnyi fűtésszezonban a 12 kW-os Chofu hőszivattyú hiba nélkül működött. Tehát az elvártaknak megfelelően csendes, és gond nélküli fűti a nagyméretű családi lakóházakat is.

Chofu Bonyhádon 12 kW
Hőszivattyú, ami nem zavarja a dongót

Takarítson meg villanyszámlát

A hőszivattyús háztartás a havi villanyszámla egyharmadát takaríthatja meg, összehasonlítva az elektromos fűtési rendszerrel.
* A megtakarítható összeg a feltételektől függően változik. Padlófűtésnél parádés, de van olyan radiátor, amikor jöhet a hőszivattyú.

Takarítson meg kezdeti költséget

A környezettudatos kormányok támogatást és/vagy adókedvezményt nyújthatnak a nagy energiahatékonyságú hőszivattyúk környezetmegőrzési szempontból történő elterjesztésére.
* A részletekért forduljon a szállítójához vagy a helyi hatósághoz.

Megjegyzés!
Létrehoztunk egy oldalt, ahol a hőszivattyú tulajdonosai egy leegyszerűsített beállítási útmutatót kapnak. Így nem kell fellapozni a 154 oldalas Chofu kezelési kézikönyvet, ha pl. a fűtési hőmérsékletet szeretnének változtatni.