Hőszivattyú - Esté-Credit Side Kft.

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Hőszivattyú

Az MD20D levegő-víz hőszivattyú 7 kW-os teljesítménye elégséges egy nagyon jól szigetelt és jó hőtartó képességű 50-70 m2 es lakás fűtésére abban az esetben, ha sugárzó felületfűtéssel – padló- és falfűtés -, esetleg Fan Coil fűtőberendezéssel rendelkezik.
Egyre több helyen használják ki a hőszivattyú hűtési módját is. Ebben az esetben a mennyezetre tekert csövek segítségével alakítják ki a mennyezet fűtési-hűtési lehetőséget.

Amennyiben a fűtés – hűtés biztosítása a feladat, akkor egy 300 literes, hőcserélő nélküli puffertartály csatlakozik a rendszerhez. Hűtéskor figyelni kell rá, hogy a páralecsapódás miatt (17 C fok alatt) mikrocellás hőszigetelést kell alkalmazni.
A puffertartályba épített 2 – 3 kW-os elektromos fűtőbetét “rásegítésével” az MD20D nagyobb, 80-90 m2-es házat is képes felfűteni.

MD20D levegő-víz hőszivattyú technikai adatok

  • Felvett energia: 1.84 kW
  • Fűtési teljesítmény: 7 kW
  • Elektromos feszültség: 220V
  •  Csőméret: DN25
  •  Max vízhőmérséklet: 60 ℃
  •  Kompresszor: Panasonic
  •  Súly: 78 kg
  •  Méret: 1115 * 360 * 550 mm

A hőszivattyú hiba nélküli működéséhez elengedhetetlen a hőszivattyú és hőcserélő közé beépített térfogat növelő tartály (nem azonos a tágulási tartállyal, annak más a szerepe).
A szükségszerű leolvasztáshoz megfelelő mennyiségű (min 30 liter) fagyállós fűtővíznek kell rendelkezésre állni, és a csövekben lévő folyadék általában kevés.
A térfogatnövelő tartályt az előremenő csőszakaszba kell beépíteni, és szükség esetén a tartályba hőpatron is lehet beépíteni.

Hőszivattyúk MD20D levegő-víz

MD20D hőszivattyú adatlapja

MD20D adatlap

Energiatanusítás MS20D

Energiatanusítás md20d

MD15D hőszivattyú adatlapja

MD15D adatlap

Energiatanusítás MS15D

Energiatanusítás md15d

MD10D hőszivattyú adatlapja

MD10D adatlap

Energiatanusítás MS10D

Energiatanusítás md10d

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot!

A Meeting hőszivattyúk forgalmazását befejeztük (az ON/OFF technológiájú hőszivattyúk nem kaphatnak hőszivattyús tarifát), helyette ajánljuk a

POWER WORLD lakossági inVerteres hőszivattyúkat