Rifenf Hőszivattyú logó

Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Az energiaoldal.hu internetes portálon megjelent adatok remény keltőek.

Két év alatt 20,48 gigawattról 266 gigawattra nőtt a magyarországi naperőművek által megtermelt villamosenergia mennyisége. További támogatások igénybevételével ez a szám tovább emelkedhet.

Csökkent Magyarország energiafüggősége

A napenergia-termelés bővülésében szerepet vállaltak többen. Kis- és közepes vállalkozások és az ipari méretű áramtermelőknek volt szerepe. Emellett a lakossági energiatermelésnek is nagy szerepe volt.

A folyamatos monitoringozásnak köszönhetően látható volt, hogy 2020. április 16-án annyi napenergiát termeltek a kis- közép és nagy naperőművek (949,7 megawatt), mint a paksi erőmű két blokkja a négyből.

Csökkent Magyarország energiafüggősége

A GINOP (Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program) révén elérhető kedvezményes hitelekkel tovább ösztönzik a lakossági naperőművek építését. A támogatás célja, hogy a következő 15 évben a háztetőre szerelt, átlagosan 4 kilowatt teljesítménnyel rendelkező napelemes rendszerek száma növekedjen. Legalább200 ezerre emelkedjen. Jelenleg 57 ezer ilyen napelem rendszer működik. A teljes cikk itt.

Az általunk értékesített hőszivattyúkhoz egyre többen igénylik a napelem rendszerek felszerelését, vagy legalább is annak előkészítését. 

5 éve kiadott hőszivattyús árajánlatoknál száz érdeklődőből mindössze 4-5 kérdezett napelemről. Mekkora napelemes rendszer tudná nulla rezsivel működtetni a hőszivattyút? Ez a szám 2020-ra ez már jelentősen megváltozott. Minden harmadik hőszivattyús rendszert építő megrendelőnk érdeklődik a napelemek után.

Mivel cégünk kizárólag hőszivattyú (Chofu japán és Power World kínai) értékesítéssel, rendszer kiépítéssel, karbantartással foglakozik, ezért partnercégeket ajánlunk a napelemek felszerelésére, illetve a teljes ügyintézésre.
Ha Önt is érdekli a hőszivattyús rendszeréhez méretezett napelemek mennyisége, keressen bennünket bizalommal. Az Ön lakóhelyének közelében dolgozó kollégánk megkeresi és tájékoztatja Önt. Nem csak a teljes ügyintézés menetéről, de kulcsrakész rendszerek telepítésének terhét is leveszik a vállukról.

Csökkent Magyarország energiafüggősége