Hőszivattyú - Esté-Credit Side Kft.

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Hőszivattyú

-30 °C farkasordító hidegben is vidáman dolgozik a Japán Chofu inverteres hőszivattyú. Több féle teljesítményben, mindig megbízhatóan és alacsony költséggel fűti ki a lakását, és egyéb épületeket. Természetesen nem csak szóbeszéd, de hivatalos mérések is bizonyítják, hogy a Chofu hőszivattyú nagy hidegben is megbízható partnere a vevőknek. 100%-ban japán!

A Chofu hőszivattyú -30 fokban is dolgozik

Chofu inverteres levegő-víz hőszivattyú – készült Japánban!

A CHOFU hőszivattyú a fűtővíz felmelegítésére és a HMV elkészítésére a legolcsóbb és legkedvezőbb lehetőség az otthon fűtésére-hűtésére.
A Chofu hőszivattyú tartozéka még a vezérlő és a keringető szivattyú, ezeket tartalmazza a hőszivattyú ára. Ezekkel a hőszivattyúkkal, amelyek kevesebb mint a negyedét fogyasztják a leadott energiájuknak természetesen több száz hasznos alapterületet is felmelegíthet, ha ez a ház jó szigeteléssel rendelkezik.

-30 fokban is dolgozik a Chofu hőszivattyú
-30 fokban is dolgozik a Chofu hőszivattyú

75% levegő + 25% elektromos energia = 100% hőenergia!

A Chofu levegő-víz hőszivattyú a leggazdaságosabb alternatíva a fűtésre.

Chofu hőszivattyú R32 hűtőközeggel
Chofu hőszivattyú R32 hűtőközeggel

A hőszivattyúk és a magas minőségű alkatrészek, a modern inverteres technológiája révén évekig zavartalanul garantálja a gép működését. A Panasonic DC Twin rotációs szivattyút (kompresszor) a világ egyik legnagyobb kompresszorgyártója készíti.

A Chofu -30 °C-on működik az EHPA (Európai Hőszivattyúk Minőségi Címke) tesztje szerint. Ennek alapján a Chofu szivattyúkat -30 °C-on tesztelték. Ez az igazolás az európai országok állami támogatásához szükséges (hőszivattyús tarifa elérése érdekében).

Megkértük az intézményt, hogy a Chofu hőszivattyúkat -30 ° C hőmérsékleten vizsgálják. Tudni akartuk és írásos bizonyítékot szereztünk róla, hogy a Chofu szivattyúk ezen a hőmérsékleten -30 °C-on működnek. A teszt sikeresen megtörtént, és az összes Chofu modell zökkenőmentesen működött ezen az alacsony hőmérsékleten. Meglepő módon az ilyen alacsony -30 ° C hőmérsékletű hőmérsékleten a víz áramlási hőmérsékletét 54 °C-on regisztrálták. A Chofu hőszivattyúkat ezeknél a kevésbé gyakori hideg időjárási körülmények között tesztelték, és a -30 °C-on is hivatalos bizonyíték van a problémamentes működésre.

Biztosíthatjuk, hogy a hőszivattyú működtetése több mint 133 000 órát megszakítás nélkül vagy más módon kifejezve – több mint 15 év 24 órán keresztül lehetséges.

A CHOFU hőszivattyú összesen 3 év garanciával rendelkezik, amelynek során hidraulikus hiba esetén a hőszivattyú nem javítjuk, hanem új hőszivattyúra cseréljük!

A garanciális időszak után a szervizhez a pótalkatrészek beszerzése 10 év. Mi vagyunk az egyetlen importőr Magyarországon a Chofu levegő-víz hőszivattyúkhoz.

Felkeltettük az érdeklődését? Forduljon hozzánk bizalommal:

Hogy építsem be a Chofu hőszivattyút?

Ezzel a klasszikus szerelési vázlattal támogatjuk a szerelőket

Ily módon telepítheti a hőszivattyút a padlófűtéshez és a melegvízhez. A hőszivattyú közvetlenül is csatlakoztatható a padlófűtéshez a 80 literes puffer nélkül. A 12 kW-os Chofu (valamennyi Chofu hőszivattyú) már rendelkezik a hidraulikus légtelenítő rendszerrel és a keringető szivattyúval a monoblokk egységben:
(Természetesen ez csak egy egyszerűsített vázlat, nem tartalmazza az alapvető hidraulikai elemeket, amelyek nélkül nem lehet használni a hőszivattyúkat.) A Chofu inverteres levegő-víz hőszivattyú úgy néz ki, mint egy légkondicionáló rendszer, és úgy is szerelhető fel, mint egy légkondicionáló kültéri egysége, a lakása vagy otthona falára. Az inverter rendszernek köszönhetően a hőszivattyú rendkívül gazdaságos, nem véletlen a bece neve „MAGIC HEAT PUMP”.

Chofu hőszivattyú és kombi puffer
Chofu hőszivattyú és kombi puffer

A több programozási lehetőséggel a Chofu inverteres vízszivattyú rendkívül nehéz körülmények között is megfelel a legmagasabb működési és működtetési követelményeknek. CHOFU hőszivattyú: Made in Japan.

-30 °C hidegben is vidáman dolgozik: a Chofu hatékonysága

Az összes Chofu levegő-víz hőszivattyú: “MAGIC HEAT PUMP CHOFU” matricával rendelkezik.
Ez a készülék képes kiszolgálni a fűtési és háztartási melegvíz igényt több száz m²-es házhoz, irodához, vagy sportcsarnokhoz, stb…
Természetesen az épületet nagyon jól kell szigetelni és lehetőleg alacsony hőmérsékletű hőleadóval (pl padlófűtés) kell rendelkeznie.

Fontos tudni: ha a fűtendő helyszínen a központi fűtés radiátorokkal van megoldva, akkor fűtött terület csökkenhet. (Radiátorokkal? Igen, van az a radiátor…)

A padlófűtés és a megfelelő mennyezeti és oldalfali szigetelés, valamint a jól méretezett és megfelelően kialakított külső nyílászárók esetén használhatja ezt a gazdaságos hőszivattyút háztartási melegvíz előállításra és háztartás fűtésre.

Ezt a levegő-víz hőszivattyút forgalmazza az ESTÉ-Credit Side Kft. A Chofu hőszivattyúk többsége raktárról azonnal szállítható

Chofu hőszivattyú hidegben
Chofu hőszivattyú hidegben

Azt hisszük, információink segítenek a döntésében: A Chofu jó választás, és – 30°C-ban is vidáman dolgozik!

A kérésére küldött ajánlatunk tartalmazza az összeszerelésben használt minden alkatrészt.(Az apróbb szerelvények, szerelési segédanyagok a helyszín ismeretében változhatnak csekély mértékben, ez függ a ház adottságaitól.) Kérjük, olvassa el a jótállási és a garanciális feltételeket. Nagyon fontos pontokat tartalmaz.

Nagyon fontos információ:

A hőszivattyú mindenkori árának + 10%-áért további 2 év CHOFU GARANCIA vásárolható. Mi ez???

A Chofu hőszivattyú összesen 3 év garanciával rendelkezik. A jótállási időszak alatt, ha a hidraulikus rendszerben működési problémák vagy meghibásodások vannak, a hőszivattyú nem javítjuk,hanem a Chofu hőszivattyút új hőszivattyúra cseréljük! Ez a csere kevesebb, mint 48 óra múlva történik. (A hibás szivattyút Japánba küldik vizsgálat céljából.) Melyik cég nyújtja Önnek ezt a garancia idő alatt?

POST-GARANCIA – Kevésbé gyakori szolgáltatás Magyarországon
A jótállási idő után cégünk teljesen professzionális szolgáltatást nyújt. 10 évig a Chofu hőszivattyú pótalkatrészei (meghibásodás esetén) közvetlenül a cégünktől vásárolhatók meg.
A jótállási idő után Magyarországon kevésbé gyakori jótállási szolgáltatást nyújtunk. A szolgáltatási szerződés alapján, melyet a cégünk és a felhasználó között hoztunk létre, hőszivattyú meghibásodása esetén ingyenes hőszivattyút biztosítunk, amíg a hőszivattyút meg nem javítjuk. A garancia utáni időszakban tehát teljes körű szolgáltatást kínálunk (a háztartás nem marad fűtés nélkül). Melyik cég nyújtja Önnek ezt a garancia idő után?

Bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.