Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Épületgépész kivitelezőknek ajánlat.

Extra akciós ajánlat Kivitelezőknek, vagy ügyes kezű Egyedi vevőknek!

Rengeteg ajánlatkérés érkezik naponta, és nem kevés azoknak az ügyfeleknek a száma, akik nehezményezik, hogy nem elég kedvező az ajánlott hőszivattyús rendszer ára. Ennek oka – mi is ezt látjuk – a rendszer árára rakódó mozgatási, szállítási díj, illetve a kivitelezés összege.

Azoknak szól az ajánlatunk, akik értik, és ismerik a hőszivattyús rendszerek felépitését, vagy meg akarják azt tanulni! Akik maguk kívánják ezeket a munkákat elvégezni, így jelentősen olcsóbb lesz a beruházás végösszege, a hőszivattyús rendszer megtérülési ideje pedig jóval rövidebb lehet.

Kiskereskedelmi nettó árlista itt.

Kollégákat keresünk
Hőszivattyú szerelésben jártas kollégákat keresünk

Figyelem! Az alábbi bejegyzés 2018-ban készült, az árak és az összeállítások változhattak. Az új árakról és az
AKCIÓS HŐSZIVATTYÚk-ról információ itt.

Kivitelezőknek és... Extra hőszivattyús ajánlat, szinte mindenkinek!

Az alábbiakban összeállítottunk 4 hőszivattyús rendszert, (a főbb alkatrészekkel) amelyeket megvásárolva és a beépítés helyszínén sajátkezüleg összeszerelve – figyelembe véve a szakmai ajánlásokat – lényegesen kedvezőbb árú beruházást kapnak.

Az ajánlott alkatrészek listájából hiányoznak: a felhasználandó apró alkatrészek, idomok, elektromos kábelek, hőszigetelés, és a szereléshez szükséges apró segédanyagok (tömítő, forrasztó, érvég hüvely, stb.)

Kivitelezőknek és ... Chofu hőszivattyú csomag ajánlatok

Amennyiben nincs a puffertárolónak hely a lakásban, akkor kerül előtérbe az inverteres hőszivattyú. Mert ez a típusú hőerőgép alkalmas arra, hogy egy jól méretezett hőcserélőn keresztül áradja a lakás fűtési rendszerének a megtermelt energiát (fűteni, hűteni is lehet ezzel a megoldással (is). Most egy ilyen szettet  árazunk be.

Chofu (japán) AEYC-10 230V inverteres levegő-víz hőszivattyú 4-10 kW

Ezt az összeállítást a 70 – 150 m2 -es alapterületű 2,5 – 2,7 m belmagasságú épületek fűtéséhez – hűtéséhez ajánljuk. Kiépítése rendkívül egyszerű, gyakorlatilag össze kel kötni a hőszivattyút és a hőcserélőt két hőszigetelt csővel, ráépíteni a hidraulikai és biztonságtechnikai alkatrészeket és kész.
Az ajánlatunk tartalma: Chofu AEyC-10 4-10 kW, 220V inverteres levegő-víz hőszivattyú; méretezett Swep hőcserélő; 1 db 1 ‘/4″ integrált szűrős golyóscsap; 18 literes szolár tágulásitartály; töltő-ürítő kombinált csap, biztonsági csoport: nyomásmérő óra, biztonsági szelep, automata légtelenítő; 20 liter Westech fagyálló folyadék. Érdeklődni: 0036 20 268-9757

Kivitelezőknek és Chofu 10 kW

További alkatrészek, szükség szerint:

Gépész anyagok: 30 literes térfogatnövelő tartály; 2 db flexibilis csatlakozó, min 1″; NA32-es csővek, idomok (nem szűkíthetik a cső belső keresztmetszetét; hőszigetelés (kültéren lehetőleg 2 rétegben); golyóscsapok igény szerint (alkatrész csere esetén ne kelljen a fűtőfolyadékot leereszteni); légtelenítők.

Villanyszerelési anyagok: betápkábel 3×2,5 mm2 sodrott réz vezeték;  5×0,75mm2 vezeték vezérlés és hőmérséklet érzékelőkhöz. A hőszivattyúhoz külön biztosítéktábla 20A C karakterisztikával, fi relével.

A rendszerre 3 év garanciát biztosítunk abban az esetben, ha a beüzemeléskor a beüzemelést végző kolléga mndent rendben talál a hidraulikai rendszerben, és a mért paraméterek megfelelnek a gyártó előírasainak. A beüzemelési díj 100.000,- Ft + ÁFA és útiköltség. A garancia feltétele még a két évenkénti karbantartás: díja 35.000 Ft/2év + ÁFA.

Chofu (japán) AEYC-1242CH 220V inverteres levegő-víz hőszivattyú 5-12 kW

Ezt az összeállítást a 80 – 150 m2 -es alapterületű 2,5 – 2,7 m belmagasságú épületek fűtéséhez – hűtéséhez ajánljuk. Kiépítése rendkívül egyszerű, gyakorlatilag össze kel kötni a hőszivattyút és a hőcserélőt két hőszigetelt csővel, ráépíteni a hidraulikai és biztonságtechnikai alkatrészeket és kész.

Az ajánlatunk tartalma: Chofu AEYC-1242XU 5-12 kW, 220V inverteres levegő-víz hőszivattyú; méretezett Swep hőcserélő; 1 db 1 ‘/4″ integrált szűrős golyóscsap; 18 literes szolár tágulásitartály; töltő-ürítő kombinált csap; biztonsági csoport: nyomásmérő óra, biztonsági szelep, automata légtelenítő; 20 liter Westech fagyálló folyadék; 80 literes Ariston Velis Evo rendkívül takarékos villanybojler; és 5 fm dupla, szigetelt Gebo cső.

Chofu hőszivattyú és Ariston bojler

További alkatrészek, szükség szerint:

Gépész anyagok: 30 literes térfogatnövelő tartály; golyóscsapok igény szerint (alkatrész csere esetén ne kelljen a fűtőfolyadékot leereszteni); légtelenítők.

Villanyszerelési anyagok: betápkábel 3×2,5 mm2 sodrott réz vezeték;  5×0,75mm2 vezeték vezérlés és hőmérséklet érzékelőkhöz. A hőszivattyúhoz külön biztosítéktábla 20A C karakterisztikával, fi relével.

A rendszerre 3 év garanciát biztosítunk abban az esetben, ha a beüzemeléskor a beüzemelést végző kolléga mndent rendben talál a hidraulikai rendszerben, és a mért paraméterek megfelelnek a gyártó előírasainak. A beüzemelési díj 100.000,- Ft + ÁFA és útiköltség. A garancia feltétele még a két évenkénti karbantartás: díja 30.000 Ft/2év + ÁFA.

Kivitelezőknek és ... C5BZ-B2F hőszivattyús csomag

Ezt az összeállítást a 140 – 220 m2 -es alapterületű 2,5 – 2,7 m belmagasságú épületek fűtéséhez ajánljuk. (Az alapterület meghatározásakor a különbség a hőszigeteltség, hőtartó képesség, és fűtésrendszer típusa miatt is lehetséges.)

C5BZ-B2F 7,4-20 KW 230V 50Hz Mitsubishi kompresszoros levegő-víz hőszivattyús rendszer

Az ajánlatunk tartalma:  C5BZ-B2F 7,4-20 KW 230V 50Hz Mitsubishi kompresszoros levegő-víz hőszivattyú; 750 literes puffertartály szigeteléssel; méretezett Swep hőcserélő; 1 db 32/80 EA frekvenciaváltós keringetőszivattyú; 1 db 1 ‘/4″ integrált szűrős golyóscsap; 25 literes solár tágulásitartály; 50 literes fűtési tágulási tartály; biztonsági csoport: nyomásmérő óra, biztonsági szelep, automata légtelenítő; 40 liter Westech fagyálló folyadék.

További alkatrészek, szükség szerint:

Kivitelezőknek NE-C5BZ hőszivattyú szett

Gépész anyagok: 60 literes térfogatnövelő tartály; 2 db flexibilis csatlakozó, min 1″; NA40-es csövek, idomok (nem szűkíthetik a cső belső keresztmetszetét; hőszigetelés (kültéren lehetőleg 2 rétegben); golyóscsapok igény szerint (alkatrész csere esetén ne kelljen a fűtőfolyadékot leereszteni); légtelenítők.

Villanyszerelési anyagok: betápkábel 3×6 mm2 sodrott réz vezeték; 1 x 3×1,5mm2 sodrott réz vezeték keringetőszivattyúkhoz. A hőszivattyúhoz külön biztosítéktábla 25 A C karakterisztikával, fi relével.

A rendszerre 3 év garanciát biztosítunk abban az esetben, ha a beüzemeléskor a beüzemelést végző kolléga mndent rendben talál a hidraulikai rendszerben, és a mért paraméterek megfelelnek a gyártó előírasainak. A beüzemelési díj 100.000,- Ft + ÁFA és útiköltség. A garancia feltétele még az évenkénti karbantartás: díja 35.000 Ft/év + ÁFA.

Felkeltettük az érdeklődését? Hívja a 0036 20 268-9757 -es telefonszámot.

A fenti anyag összeállítások példájára természetesen valamennyi hőszivattyúnkat meg lehet rendelni!

Figyelem!
A honlapunkon található beépítési javaslat nem helyettesíti a beépítési helyszínt ismerő tervező, vagy szakképzett kivitelező ajánlásait!


Árlista – – – – Hőszivattyú akció