Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Hova ajánlható a klímaberendezés kültéri egység nélkül?

Azokra a helyekre, ahol a klímák kültéri egységét nem lehet, vagy nem szabad felszerelni. Több ilyen készülék van a piacon, de… Mi különbözteti meg a Silent Clima puro-t az azonos kategóriájú termékektől?
  • Fűtés, hűtés, párátlanítás és tisztítás;
  • Edzett kristály előlap és a mindössze 16 cm vastagság;
  • Max. 35 db(A) átlagos zajszint;
  • 1500 wattos PTC kerámia fűtőtest, alapfelszereltségként;
  • Kondenzvíz elvezetés nem szükséges;
  • Kiváló minőségű anyagokból készült belső és külső alkatrészek;
  • 10 000 Voltos ESP tisztító szűrő, amely képes elpusztítani a vírusokat, baktériumokat és PM 2,5 részecskéket.
Monoblokk klíma
Monoblokkos klíma
Az ESP szűrőtechnológia antibakteriális, vírusellenes, levegőtisztítás a PM 2,5-től és a pollenektől. Ez a világ legmegbízhatóbb szűrési technológiája. Ennek az aktív, 10 000 voltos szűrőnek köszönhetően a vírus 99,99%-a, a PM 2,5 és a pollen elpusztul az első munkaciklusban. Allergiában szenvedőknek és forgalmas városban történő telepítésre javasolt, ahol a részecskekoncentráció meghaladja a megengedett határértéket.
Klímás kollégát keresünk!

Szeretne új piaci részesedést szerezni a Silent Clima Puro monoblokkosos „klímaberendezés kültéri egység nélkül” köszönhetően? A monoblokk klímaberendezés telepítéséhez nem szükséges F-GAS engedély.

A monoblokkos klímaberendezés lehetővé teszi, hogy a beszerelését a munkájának minőségére odafigyelő vízvezeték-szerelő, villanyszerelő, és olyan személy is értékesítsen, aki nem rendelkezik F-GAS engedéllyel.

A monoblokkos klímaberendezés értékesítése a végfelhasználóknak is szólhat, akik, ha jártasak a barkácsolásban, maguk is képesek lesznek a gép beszerelésére. (Ezen az oldalon elérhető videóból erről meggyőződhetnek, és a klímák nettó Eurós ára is megtalálható.)

Érdeklődni a 0036 20 268-9757 -es telefonszámon lehet.

Klímás kollégát keresünk
Klímás kollégát keresünk

Monoblokkos klíma. Mi látszik a homlokzaton?

Klíma, kültéri egység nélkül
Klíma, kültéri egység nélkül
Van ahol hatóságilag nem engedik a klíma kültéri egységet a homlokzatra kihelyezni, mert nem illik a városképbe. Itt pedig nem érdemes kockáztatni, túl közel lenne a járókelőkhöz. Ilyenkor tökéletes megoldás a Silent Clima puro monoblokkos klíma. (Mindössze az a 2 db „barna karika” az ablakok alatt a levegő ki- és bevezető nyílása.
Silent klíma árak
Silent klíma árak

FIGYELEM!
A feltüntetett Silent monoblokkos klíma nettó eurós árak 2022. májusától érvényesek. A Zimbo Italia fenntartja magának a jogot, az árak változtatására, előzetes bejelentés után.
A monoblokkos klímákhoz a következő alkatrészeket lehet vásárolni (az árak külön katalógusban, kérésre küldjük): fali vezérlő panel, wifi, külső csőtakaró korong, kondenzvíz továbbító motor, stb…

Silent monoblokkos klíma
Silent monoblokkos klíma
A Silent klímaberendezések sorozata legyőzi a technológiai korlátokat. A Full DC Inverter technológia garantálja a mindössze 35 decibeles minimális zajszintet. Ez a zajszint rendkívül alacsony egy olyan gép esetében, amely tartalmazza az összes klíma alkatrészt. Beleértve a motort is, egyetlen, mindössze 16 cm-es térben.