Rifenf Hőszivattyú logó

Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

MD20D HŐSZIVATTYÚ BEÉPÍTÉSE HÁZILAGAz MD20D levegő-víz hőszivattyú beépítése kiválóan sikerült házilag. Zalaegerszegi vásárlónknak nem újdonság a megújuló energia felhasználása a házán, de a hőszivattyú még hiányzott. Nagyon tudatosan készült a beépítésre, minden elérhető információt beszerzett, és rendkívül gyorsan döntött a Meeting MD20D levegő-víz hőszivattyú mellett. A Galériában néhány fotót feltöltött, de a helyszínen előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatja az érdeklődőknek a hőszivattyú beépítését, működését. A beállítás és üzembehelyezés is saját kivitelezésben készült. Eltelt néhány nap, és a legideálisabb beállítást sikerült megtalálnia. A tapasztalatokról rövidesen tájékoztatjuk a látogatóinkat. 2022-től nem forgalmazzuk a Meeting ON/OFF rendszerű levegő víz hőszivattyúit, mert nem kaphatnak hőszivattyús tarifát. Az eladott hőszivtatúk alkatrészellátása zavarmentes.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

MD20D hőszivattyú gyártói ismertető

Ez a Meeting MD20D hőszivattyú kiváló választás, ha fenntartható fűtési módot keres otthona számára. A fenntarthatóság specialistáiként mi, a Meeting gyártó mindenkinél jobban tudjuk, mennyire fontos a zöld energiába fektetni. Ezzel a hőszivattyúval megbízható és hatékony megoldást kap, amely hozzájárul a jobb környezethez és az alacsonyabb energiaköltségekhez.

Kérdése van ezzel a Meeting MD20D hőszivattyúval kapcsolatban, vagy szeretne többet megtudni a fenntarthatósággal kapcsolatos egyéb termékeinkről és szolgáltatásainkról? Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot. Örömmel segítünk!

Összeszerelés és telepítés

A Meeting-nél nemcsak kiváló minőségű hőszivattyúkat kínálunk, hanem professzionális beépítésre és összeszerelésre kivitelezőt is ajánlunk.

Az ESTÉ-Credit Side Kft szerződött partnerei tapasztalt szerelők. Minden erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy hőszivattyúját megfelelően telepítse és állítsa be, hogy Ön teljes mértékben kihasználhassa e fenntartható megoldás előnyeit.

Mint gyártók kiterjedt karbantartási programokat is kínálunk annak érdekében, hogy hőszivattyúja kiváló állapotban maradjon.

MD20D hőszivattyú adatlap

Meeting MD20D – R417A

A Meeting MD20D levegő-víz hőszivattyú egy statikus scroll hőszivattyú teljesítményszabályozás nélkül, maximális teljesítménye 7 KW. Egy egyszerű vezérléssel rendelkezik, amelyet a házon belül kell felszerelni, majd a célhőmérséklet beállítására szolgál. A hőszivattyú bekapcsol, és addig működik, amíg a puffertartályban el nem éri a beállított hőmérsékletet. Kikapcsolás után a hőszivattyú csak a hiszterézis hőmérsékletének túllépése esetén kapcsol be újra. Azaz az a hőmérséklet, amellyel a tárolótartály eltérhet a beállított célhőmérséklettől. A beállítási lehetőségekről bővebb információt a kézikönyvben talál.
Az MD20D fűteni és hűteni is tud. Ha a hőszivattyút fűtésre és használativíz-melegítésre is szeretné használni, akkor a hőszivattyún kívül szüksége lesz a melegvíz modulra (MD20D2) + egy 3 járatú motoros szelepre van szükség. Egy 250 literes vagy nagyobb térfogatú puffertartály és egy keringettő szivattyú szükséges.

MD20D hőszivattyú