Rifenf Hőszivattyú logó

Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Minőségi hőszivattyút keres?

Válasszon japán márkát!

Manapság a hőszivattyúkról rengeteg pozitív információt lehet hallani, így nem csoda, hogy egyre több ember szeretné megtapasztalni az előnyeiket. Ha Ön is ebbe a táborba tartozik, viszont tanácstalan, hogy milyen márkát válasszon?

Ismerkedjen meg a 100%-ban japán Chofu inverteres hőszivattyúval!

Minőségi hőszivattyú Japánból
Minőségi hőszivattyú Japánból

Chofu. 100%-ban Japan!

A Chofu inverteres hőszivattyúk egyenesen Japánból érkeztek, így ebből már lehet következtetni arra, hogy egy megbízható berendezésről van szó. Nem csak a magas színvonal jellemző ezekre a termékekre, hanem az energiahatékonyság is, mivel az inverteres hőszivattyúk sokkal gazdaságosabban működtethetőek, ráadásul ez a teljesítményükön nem látszik, köszönhetően a nagy hatásfokuknak. A Chofu inverteres hőszivattyúk egész évben gondoskodnak a fogyasztás csökkentéséről, emellett pedig a betelepítésre fordított összeg is rövid időn belül megtérül általuk.

Spóroljon a japán Chofu hőszivattyúval. Fizessen kevesebb rezsit, és költse családjára a megtakarított számla összegét. Döntsön a Chofu inverteres hőszivattyúk mellett! A berendezés megvásárlásáért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, és nézze meg a hőszivattyúk árlistáját.

Csúcs minőségű hőszivattyúk

Öt teljesítményben készül, 6 és 16 kW között. Felület fűtéses, kitűnő hőszigetelésű lakóház esetében a fűtött alapterület akár 300 m2 is lehet.

Chofu 6-10-12-16/230-16/400
Chofu 6-10-12-16/230-16/400

6 kW 230V

10 kW 230V

12 kW 230V

16 kW 230V

16 kW 400V

Megbízhatóság és minőség

A Chofu hőszivattyúk jól bevált mérnöki megoldások, amelyek igyekeztek lehetővé tenni a felhasználók számára, hogy hatékonyan és fejlett energiamegtakarítást érjenek el. Minden Chofu hőszivattyú Japánban készül.

Magas hatásfok

A magas hatékonyságot és gazdaságosságot az Európai Hőszivattyúk Szövetsége tanúsítványai igazolják. A telepítés COP-ja eléri a 4,5-öt, ami minimalizálja az üzemeltetési költségeket.

Rugalmasság a teljes teljesítménytartományban

Az inverteres technológiának köszönhetően a kompresszor teljesítménye optimálisan igazodik a szükséges hőigényhez. Így mindig optimális hatékonyság és alacsony üzemeltetési költségek érhetők el.

Könnyű telepítés és kezelés

A teljesen összeszerelt hőszivattyú-modul könnyen telepíthető speciális freonos ismeretek nélkül. A többfunkciós vezérlő különféle hidraulikus köröket vezérelhet, biztosítva a fűtést, hűtést és melegvízellátást.

Több százan, akik már jól választottak:

Hőszivattyú referenciák itt, és további hőszivattyú típusok esetében itt.

Megjegyzés!
Létrehoztunk egy oldalt, ahol a hőszivattyú tulajdonosai egy leegyszerűsített beállítási útmutatót kapnak. Így nem kell fellapozni a 154 oldalas Chofu kezelési kézikönyvet, ha pl. a fűtési hőmérsékletet szeretnének változtatni.