Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

I love heat pump - Szeretem a hőszivattyút

És egyre többen szeretik.

Találtunk a neten egy nagyon korrek és könnyen megérthető ismertetőt, amiben a cikk írója a használatba vételi engedély körül kialakult információkat elemzi.

Konkrét példákon keresztül mutatja meg, melyek azok az kérdések, amelyeket meg kell válaszolni a tervezőknek, kivitelezőknek ahhoz, hogy 2021-től is gond nélkül adják ki az épületekre a hivatalok a használatba vételi engedélyt.
Fontos lesz tudni: mit jelent a közel 0 energiaigény! Az már látszik, hogy a hőszivatyú és a napelem szinte megkerülhetetlenek lesznek. Cégünk ebből a kettősből elsősorban a kiváló minőségű hőszivattyúk forgalmazásával veszi ki részét. A teljes cikk elérhető itt.

I love heat pump - Szeretem a hőszivattyút

I love heat pump

Amennyiben az Ön háza kiválóan szigetelt és jó hőtartó képességgel rendelkezik, valamint a hőleadó felületek (padlófűtés, falfűtés-hűtés, mennyezet fűtés-hűtés, esetleg fan coil) alacsony fűtővízzel is kellemes klímát biztosít a lakásban, akkor a hőszivattyú a lehető legjobb választás. És az első fűtési szezon után biztosak vagyunk benne, hogy azt mondja: szeretem a hőszivattyút!

De mire elkészül és megszereti a hőszivattyút, még jön egy nagyon fontos kérdés: Melyik hőszivattyút szeressem?

Ha elolvassa az innen elérhető oldalt, közelebb kerülhet a megfelelő válaszhoz.

I love heat pump. Szeretem a hőszivattyút. Ich liebe Wärmepumpen stb…

Szerencsére ma már tényleg sok hőszivattyú működik a világban, és Európa nyugati felében is. 
Magyarországon 2022-ben kb. 15.000 db hőszivattyút építettek be.

És mint minden olyan esetben, amikor egy bizonyos téma sok embert foglalkoztat, kialakult a hőszivattyú mellett a shop áruk tömege. Szeretem a hőszivattyút póló, I love heat pump, poharak, kulcstartók stb…

Szeretem a hőszivattyút...

Ez egy személyes vallomás. Szeretem a hőszivattyús rendszereket, és már jó ideje értem is a hőszivattyú működését.
(Kb 18 éve foglalkozunk hőszivattyúkkal, és bizony az első két-három évben „mentünk” a forgalmazott hőszivattyú gyártójának promóciója után. Ez aztán okozott elég sok kellemetlenséget, de többségét korrekt módon tudtuk rendezni.)

Ahogy ástuk bele magunknak a technológiába, úgy kellett rájönnöm, hogy milyen kevesen értik is azt, amit csinálnak. 
Most már bizalommal kereshetnek bennünket az érdeklődők, megrendelők. Csak oda adunk el hőszivattyút, ahol valóban megfelelően és gazdaságosan fog üzemelni.
Hiszen szeretjük a hőszivattyút. I ♥ Heat pump.