Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Ultrahangos áramlásmérő haszna

(például a vitás helyzetek tisztázására ***)

Clamp Wifi szerelt típusú ultrahangos áramlásmérő
Az F3 egy könnyű, pontos és megbízható ultrahangos áramlásmérő. Az áramlásmérő kompakt és könnyen telepíthető, alkalmas épület- és ingatlangazdálkodási mérési alkalmazásokhoz. Az ultrahangos mérő 1,44 hüvelykes LCD képernyővel van felszerelve, amely képes megjeleníteni a fogyasztást, az áramlást, a felhalmozódást stb, és ellenőrizhető, hogy tökéletes a hőszivattyú beépítése.
Jelenleg réz- szénacél- és műanyag csövekhez szállítjuk.

F3 ULTRAHANGOS ÁRAMLÁSMÉRŐK

Néhány percen belül kijelzi a folyadék áramlását!

Ultrahangos áramlásmérő

Termékleírás
Mivel nincsenek mozgó alkatrészei, más áramlásmérőkkel összehasonlítva az F3 áramlásmérők javítják a megbízhatóságot és nagyobb áramlási pontossággal rendelkeznek.

Jellemzők

 • Kompakt szerkezet kijelzővel
 • Különféle kimenetek közé tartozik az analóg kimenet, RS485, TTL, WIFI
 • Érintkezésmentes és szorító szerelés a gyors telepítés érdekében
 • Nincsenek mozgó alkatrészek, nincs nyomásesés
 • Nincs vágás, nincs fúrt lyuk.
 • Alkalmas minden általánosan használt csőanyaghoz

Alkalmazás lehetőségei

 • Víz, beleértve a meleg vizet, hűtött víz, városi víz, tengervíz, oldószerek
 • Engedje le a vizet és tiszta folyadékot kis részecskemennyiséggel
 • HVAC meleg és hideg víz, víz/glikol oldatok
 • Vízelosztó hálózat felügyelete
 • Ital- és élelmiszer-feldolgozók

TCT technológia

A TCT (Time Comb Technology) egyfajta technológia, amelyet a jelrepülési idő mérésére használnak. A technológiát a Gentos Measurement & Control Co., Ltd. találta ki 2019-ben. A technológia feltalálása óta elérte az 50ps időmérési pontosságot (TVT is130ps), és kiemelkedő jellemzői a nagy pontosság, a nagy stabilitás és az alacsony költség .

Ultrahangos áramlásmérő. Telepítési lépések

Az F3-as mérőcsipesz beépített kialakítással van mérve. A telepítés nagyon egyszerű. Az F3-at közvetlenül a csőszakaszra kell rögzíteni, és meg kell húzni a csavart, hogy bekapcsolja a teljesítménymérést.

Telepítés lépései

Interface és méret

Interface

Felhőszolgáltatás: 
Az F3 vezeték nélküli kommunikációs funkciót biztosít, amely WLAN-on keresztül elérheti az internetet és adatokat tölthet fel egy felhőkiszolgálóra. A felhasználók megtekinthetik a folyamatadat-diagramokat mobiltelefonon és számítógépen, valamint letölthetnek statisztikai táblázatokat.

Felhőszolgáltatás

„Például a vitás helyzetek tisztázására ***”

Több alkalommal előfordult, hogy a hőszivattyú teljesítményét nem tartotta megfelelőnek a tulajdonos, és kereste ennek az okát. Mivel az „ismeretlen eszköz” a fűtésrendszerben a hőszivattyú, azonnal rá néztek ferde szemmel.
Közben pedig lehetséges, hogy a szereléskor lett kisebb átmérőjű cső beszerelve a rendszerbe. Esetleg aláméretezett hőcserélő. Ilyenkor jön jól az ultrahangos áramlásmérő, mert ezzel bontás nélkül megállapítható, hogy megfelelő a gyártó által elvárt tömegáram, vagy sem!