E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

A lakás felújítása költséges, és izgalmas feladat, most ebből egy kis – de látványos – részhez, a fürdőszoba felújításhoz ajánlunk fűtő berendezést. Talán a piacon található legszebb fan-coilt, az olasz formatervezés szépségét magán viselő Reverso család fürdőszobai egységét ajánljuk szeretettel.

Fürdőszoba felújítás fan-coil beépítésével

Azoknál a fürdőszoba felújításoknál jöhet elsősorban szóba a fan-coil, ahol a padlófűtés kialakítása különböző okok miatt nem megoldható. A fürdőszobák többsége nem túl nagy alapterületű, ezért fontos lehet a minél kompaktabb kialakítás.
A Reverso BT fürdőszobai fan-coil ilyen: mindössze 12 cm vastag, a legvékonyabb a fan-coil ezen piacon. Bár a szépség mindenkinek mást jelenthet, de a Reverso fan-coilokat mindenki gyönyörűnek találja. Kialakítása, teljesítménye lenyűgöző, a hangja viszont rendkívül lágy, nagyon csendes.

A fürdőszoba felújításnál a Reverso fan-coil azért is jó választás, mert a fűtési idényen kívül is megoldja a törölközők szárítását, a beépített elektromos betét segítségével.

Fürdőszoba felújítás fan-coil
Fürdőszoba felújítás Reverso fan-coil beépítésével

Reverso BT, a fürdőszobai fan-coil

Kétféle méretben kapható, és nem csak hőszivattyúkhoz ajánlható, de a kondenzációs gázkazánokkal is kiválóan működik. (A hőszivattyú alacsony hőmérsékletű fűtővize a fan-coil-lal kombinált kiépítés esetén rendkívül gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővé, hiszen 38-40 fokos vízzel is kiválóan és gyorsan fel lehet fűteni a fürdőszobánkat.)

A Reverso BT egy hidraulikus fan-coil függőleges falra szerelhető, amelyet kifejezetten fürdőszobába terveztek. Vékony és modern dizájn, hogy tökéletesen illeszkedjen a fürdőszoba kialakításához. Fűtésre, sugárzó fűtésre, hűtésre, párátlanításra és légtisztításra tervezték.
A Reverso BT az IPX4 vízvédelemnek köszönhetően egyedülálló fan-coil fürdőszobai telepítéshez. A Reverso BT 2-3-szor nagyobb kapacitású, mint a hagyományos radiátorok.

Reverso BT méretek és fűtőbetét
Reverso BT méretek és fűtőbetét elhelyezkedés

Mekkora fürdőszobát fűt a Reverso fan-coil?

Ritkán de előfordulhat, hogy a fürdőszoba felújítása után is olyan kazán dolgozik tovább, ami mellett akár 70°C -os fűtővizet fogad a Reverso BT.

Gázkazán 70°CBT 200BT 400
 11 m224 m2

Kondenzációs gázkazán esetében is számoltuk a befűthető fürdőszoba alapterületét:

Gázkazán 50°CBT 200BT 400
 8 m217 m2

Hőszivattyú előremenő 40°C vízhőmérséklet esetén jelentős energia megtakarítás mellett is elég nagy fürdőszobát lehet a felújítás után befűteni:

Hőszivattyú 40°CBT 200BT 400
 6 m214 m2
Reverso fan-coil vezérlés
Reverso fan-coil vezérlés

A Reverso 361° BT 200 és 400 jelű fan-coilok luxus termékek. (Az alap nettó ár 710 € és 880 €, termosztáttal együtt. Ehhez jön még a 179 €-s szerelő csőkészlet.)
Ezért az árért egy rendkívül szép, nagy hatásfokú és hihetetlenül csendes készüléket kapunk a fürdőszobánkba!

Ne feledje: A fürdőszoba gépészeti felújítása komoly feladat, amelyet gondosan kell megtervezni és kivitelezni. Mivel a Reverso fan-coil gyártója opcionálisan minden egységet kínál a berendezéseihez, nem lehetetlen a saját kezű beépítés “vizes” oldalon. Azonban, ha nem biztos a dolgában, forduljon szakemberhez. A fan-coil-ok beüzemelésénél mindenképpen, hiszen a biztonság mellett a 3 éves  garancia is csak ebben az esetben biztosított!

Otthonfelújítási támogatás 2024.

Otthonfelújítási támogatás 2024

Felszállt a füst, és kedvező változtatásokkal – a hőszivattyú is belekerült – jön az Otthonfelújítási támogatás! 2024. július 1-jén indul az új otthonfelújítási hitelprogram az 1990

pFlow ultrahangos digitális áramlásmérő

Ultrahangos áramlásmérő

A D118 ultrahangos áramlásmérő a legmodernebb mobil ultrahangos áramlásmérő.
A legújabb digitális technológia felhasználásával és alacsony feszültséggel tervezték, szélessávú impulzusátvitel mellett.
Bár elsősorban tiszta

Kazettás fan-coil irodába

Mennyezeti fan-coil irodákba

A Reverso 361° lakossági fan-coil, és a Silent Clima Puro monoblokkos klíma mellé érkezik a Luft Coanda Effect irodai kazettás fan-coil az Aerfol s.r.l-től.

Fürdőszoba felújítás

Fürdőszoba felújítás fan-coil

Azoknál a fürdőszoba felújításoknál jöhet elsősorban szóba a Reverso fan-coil, ahol a padlófűtés kialakítása különböző okok miatt nem megoldható.

Hőszivattyús rendszer telepítés 1x1

Hőszivattyú beépítés 1×1

Aki ma Magyarországon hőszivattyú telepítését fontolgatja, nem kell, hogy rossz lóra tegyen. Mi pedig további segítséget kínálunk, hogy a megépített hőszivattyús rendszer az elvárásoknak megfelelő komfortot

Chofu Garanciális felülvizsgálat

Chofu 2 éves garancia felülvizsgálat

Ez a hőszivattyús hír most rövid lesz. Oka, hogy a Chofu garanciális felülvizsgálata – a kötelező protokoll szerinti méréseken kívül – végtelenül egyszerű. Igazából abból áll,