Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Chofu hőszivattyú 10 kW

Eladásra készített társasházi lakáshoz kértek hőszivattyút.
Az elvárások: teljeskörű garancia, minimális karbantartási igény, alacsony áram fogyasztás, és nagyon csendes működés.
Így kerülhetett a társasházi lakás lapos tetőjére a 10 kW-os inverteres japán Chofu levegő-víz hőszivattyú.

Mivel a Chofu hőszivattyúról már sok információ olvasható a honlapunkon, inkább a helyiségről osztunk meg – a wikipédia segítségével – információkat.
Pinnyéd Győr egyik városrésze, attól északnyugatra, a Rábca bal partján. Az egykori halászfalu nevét 1494-ben említik először. A török hódoltságot követően kertészek és mesteremberek népesítették be. 1950-ben csatolják Győr városhoz. Közelében található a Püspökerdő, amit Győr tüdejének is neveznek. Természetes, hogy ebbe a tiszta levegőjű városrészbe a legjobb választás a környezetkímélő Chofu hőszivattyú.

Chofu hőszivattyú Pinnyéden

Chofu hőszivattyú csendes, megbízható

A város pihenő részében épült társasházak teteje ideális  a hőszivattyúk elhelyezésére. Főleg, ha csendes, mint a Chofu hőszivattyú Pinnyéden.

Chofu hőszivattyú Pinnyéden és máshol az országban:

A téli hónapokban beszerelt és beüzemelt hőszivattyúk az igazán jó referenciák. Azonnal megmutatja a használójának, mit is tud a Chofu. és miért volt érdemes ezt a japán technológiát választani.
És tudjuk, hogy a magyarországi telek már messze nem állítják megoldhatatlan feladat elé a levegő-víz rendszerű gépeket. Azért megnyugtató a tudat, hogy a Chofu deklarációjában szerepel egy mérési eredmény: -30°C-ban 54 fokos fűtővizet képes előállítani! És mindenféle kókusz-pókusz nélkül. Nincs segédfűtés a hőszivattyúban, mindössze a végletekig kifinomult technikát csiszoltak össze a japán mérnökök, munkások.

Chofu-Pinnyed

További Chofu referenciák megtekintése itt.

Chofu 10 kW méretek, elhelyezés

Megjegyzés!
Létrehoztunk egy oldalt, ahol a hőszivattyú tulajdonosai egy leegyszerűsített beállítási útmutatót kapnak. Így nem kell fellapozni a 154 oldalas Chofu kezelési kézikönyvet, ha pl. a fűtési hőmérsékletet szeretnének változtatni.