Hőszivattyú - Esté-Credit Side Kft.

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Hőszivattyú

Árajánlat kérés, és helyszíni felmérés után került Szigetvárra a Power World gyár inverteres, monoblokkos hőszivattyúja.

A 13 kW fűtőteljesítmény elegendő a júl szigetelt, padlófűtéses házra. A kivitelezési munkát a Lőber Kft végezte, Takács László vezetésével. Nem csak a hőszivattyús rendszert készítették el, de egyúttal a meglévő korszerűtlen gázkazánt is lecsatlakoztatták a padlófűtésről. (2023. 09. 05.)

Szigetvár PW040 hőszivattyú

Mivel a lakóház teljesen a telekhatárra épült, kézenfekvőnek látszott a gépészeti helyiség lapostetőjére tenni a hőszivattyút.

A Power World lakossági felhasználásra gyártott Easylife sorozatáról bővebb információt itt lehet olvasni →

A PW040 13 kW-os hőszivattyú funkciói

1. Az egység hűtési, fűtési és melegvíz funkcióval rendelkezik, az üzemmód választás az igényeknek megfelelően kezelőről  kapcsolható;

2. Hatékony és környezetbarát R32 hűtőközeg;

3. Zajcsökkentés tervezés, megfelelő ventillátor áramlási csatorna kialakítása, zajcsökkentés a kompresszorokhoz. és a gép belső oldalán.

4. Négyutas szelep intelligens fordított leolvasztás, többpontos vezérlés és védelem;

5. A kompresszor és a forgó alkatrészek (ventillátor) lengéscsillapító betétekkel van felszerelve, amelyek hatékonyan csökkentik a rezgést és a zajt a kültéri monoblokkos egység működése során;

6. Csúcskategóriás kapacitív érintőképernyő, gyönyörű felhasználói felület, felhasználóbarát kialakítás, rendkívül könnyen kezelhető.

Power World hőszivattyú kezelője

Találós kérdés:

Mi nem kell a hőszivattyúnak? Hát kémény!

(Itt is csak “arra jó”, hogy árnyékot vessen a PW040-esre.)

A Power World 13 kW-os monoblokkos inverteres hőszivattyú előnyei a következők:

  • Magas hatásfok: A hőszivattyú akár 5,2 COP hatásfokot is elérhet, ami azt jelenti, hogy 1 kW villamos energiával 5,2 kW hőenergiát tud előállítani.
  • Alacsony üzemeltetési költségek: A hőszivattyú üzemeltetési költségei lényegesen alacsonyabbak, mint a hagyományos fűtési rendszereké.
  • Környezetbarát: A hőszivattyú nem bocsát ki káros anyagokat a környezetbe.
Mi nem kell a hőszivattyúnak?
PW040 hőszivattyú befoglaló méretek
Szigetvár PW040 hőszivattyús rendszer alkatrész listája:

Primer kör: PW040 hőszivattyú, hőszivattyú állvány, 40 literes térfogatnövelő tartály, ferde Y szűrő. tágulási tartály (1,5 bar nyomásra “fújva”, méretezett lemezes hőcserélő B3-60A-30), NA25-ös csövek, idomok, biztonsági csoport. Tágulási tartály, automata légtelenítők, töltő-ürítő csap, Westech fagyálló koncentrátum..
Szekunder kör (hőcserélőtől az osztó-gyűjtőig: NA25-ös csövek, idom, iszapleválasztó szűrő, tető-ürítő nap, DAB keringető szivattyú.
Elektromos kábel: 3 x 2,5 m2 sodrott réz vezeték, 16A kismegszakítóval, fi relével.

Power World PW040 inverteres hőszivattyú 5-13 kW 

Power World PW040 hőszivattyú