Rifenf Hőszivattyú logó

Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Sunrain medence hőszivattyú

Sunrain otthoni úszómedence hőszivattyú.

Ez most az az eset, amikor nem csak jó hatásfokkal működő medence hőszivattyút kínálunk, de a külalakja is mutatós. Az inverter technikának köszönhetően pedig rendkívül takarékos, magas COP értékkel rendelkezik, és tényleg elegáns!

Az otthoni úszómedencék fűtésére optimalizált elegáns medence hőszivattyú a SUNRAIN megbízható technológiája köré kialakított új forma.

8 kW fűtő teljesítmánytől 30 kW-ig 6 féle teljesítményben kínált medence hőszivattyú rendkívül magas COP értékkel működik, így meglehetősen nagy családi úszómedencét is fel tud fűteni.

Sunrain medence hőszivattyúk R32 hűtőközeggel vannak töltve, és inverteres technológiával, három év garanciával kínáljuk.

Sunrain medence hőszivattyú

Otthoni úszómedencéhez mekkora hőszivattyúra van szükség?

A vásárlók egyik legelső kérdése, hogy mekkora medence hőszivattyú tudja felfűteni az úszómedencéjüket?

Mivel rendkívül nagy szórás lehet a különféle medence kialakítások miatt (kültéri, szigetelt, fedhető, nagy vízfelület, stb…), ezért pontos számokat nem lehet mondani a helyszíni adottságok ismerete nélkül.
Tájékoztató adatok persze rendelkezésre állnak, de pontos tervezői számítások nélkül azért óvatosan kell kezelni a számokat.

Például a legkisebb teljesítményű hőszivattyú (1,78-7,81 kW) 15 – 40 m3 vízmennyiséget is fel tud fűteni. Értelemszerűen a 40 m3 mennyiségnél már minden paraméternek optimálisnak kell lenni: a medence fala és alja hőszigetelt; a viz inkább mély, mint sekély (kisebb a párolgó felület); nem csak a vízfelület, de a medence tér is fedhető; stb…

A legnagyobb családi medence hőszivattyú méretnél (BYC-030TF1 vagy TF3) a 6,81 kW-tól 30 kW-ig invertáló hőszivattyú akár 120 m3 vizet is fel tud melegíteni.

Az alumíniun test alatt, nagy teljesítményű szív „dobog”!

Sunrain hőszivattyú úszómedence fűtésre

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot!

BYC017TG1 Medence hőszivattyú adatlap

BYC úszómedence hőszivattyú adatok

A Sunrain Inverteres otthoni medencefűtés részletei:

1. DC inverteres medence hőszivattyúink az R32 és R410A típusokhoz egyaránt alkalmasak. Az R32 globális felmelegedési potenciálja alacsony, sokkal alacsonyabb, mint a legtöbb más hűtőközegnél, ami nagymértékben csökkenti a környezetre gyakorolt ​​negatív hatását.

2. Az egyenáramú inverteres medencehőszivattyúk a fűtési igények alapján változtathatják a kompresszorok és a ventilátormotorok működési frekvenciáját, jelentősen felgyorsítva a fűtési időt.

3. Az inverteres úszómedence elektromos hőszivattyúja a belső zajcsökkentő intézkedéseinek köszönhetően csendes marad a medence vizének felmelegítésekor.

4. Az inverteres hőszivattyúk intelligens érintőképernyős vezérlőt alkalmaznak a felhasználók számára a hőmérséklet egyszerű beállításához és a működés kezeléséhez.

5. A korrózió elkerülése érdekében kiváló vegyszer állóságú titán hőcserélőt használ.

Tájékoztatjuk Tisztelt érdeklődőinket, hogy jelenleg a nagyon csendes – a neve mindent elárul – Aquark „Mr Silence” medence hőszivattyút tartjuk raktáron.
(A Sunrain hőszivattyúkat megrendelésre továbbra is szállítjuk. Az aktuális árakról érdeklődjenek a 0036 20 268-9757.)