Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

A GS10V és a GS13H lakossági felhasználásra készített geotermikus víz-víz hőszivattyú a szezonális fűtésre kidolgozott energiahatékonysági osztályban A ++ minősítést kapott.

GS10H és GS13H víz-víz hőszivattyú lakossági felhasználásra.

Hőszivattyú, amely a lakás frekventáltabb helyén is elhelyezhető. Nem csak kiváló és világmárkák alkatrészeiből összeszerelt (mert a többi Hiseer hőszivattyúit is ezek az alkatrészek alkotják), de csendes és visszafogottan elegáns fazont is kapott.

Magas hatásfok, alacsony szén-dioxid-kibocsátás

Lakossági felhasználásra készült hőszivattyú, teljesítményével a 100-150 négyzetméteres lakások tökéletes fűtő és hűtő berendezése. A típusából következően nem kell tartani a leghidegebb időben sem a tulajdonosának attól, hogy „elfogy” a teljesítménye. A talaj a leghidegebb időben is 5-7 C fokos, és ekkor is 100%-on üzemelhet ideális esetben a geotermikus hőszivattyú.

Elegáns, csendes, megbízható műszaki alapon gyártott aGS10V és GS13H lakossági felhasználásra ajánlott víz-víz rendszerű ErP jelölt geotermikus hőszivattú.

A Hiseer több mint 20 év tapasztalattal rendelkezik a hőszivattyúk és hűtőberendezések kutatás és gyártás terén, és mindig odafigyelt, melyik gyártó melyik termékét építi be. 
A GS10-13V hőszivattyú család a következő alkatrészeket kapták meg: Copeland scroll kompresszor; SWEP vagy GEA forrasztott lemezes hőcserélő: nagyobb hatásfok, könnyen javítható; SIEMENS vagy Carel vezérlő; EMERSONE expanziós szelep, amely pontosan szabályozza a hűtőközeg áramlását; EMERSONE száraz szűrő: tisztán tartja a hűtőközeget, nincs jegesedés; SCHNEIDER elektronikai alkatrészek; áramlás kapcsoló, HONEYWELL R407c hűtőközeg.

A fentiekből látható, ez a geotermikus hőszivattyú a legkiválóbb fűtő-hűtő berendezések között is megállja a helyét, lényegesen kedvezőbb áron.

Hiseer GS10H hőszivattyú

 Rövid Leírás a megbízhatóság bemutatására:

– Vizsgálati szabvány: EN14511; EN14825
– Energiahatékonysági osztály : A ++
– Jóváhagyta TÜV SÜD
– világhírű alkatrészekből építve
– fűtés – hűtés
– OEM / ODM

Technikai adatok:
GS10V víz-víz geotermikus hőszivattyú

Hiseer GS10V
Hiseer GS10H
Hiseer GS13H

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot!