Hőszivattyú - Esté-Credit Side Kft.

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Hőszivattyú

LTLF sorozatú léghűtéses folyadékhűtők

kedvező megoldást kínálnak épületek hűtésére és/vagy fűtésére, családi házak és ipari épületek esetében is gazdaságos kivitelezést nyújtanak. A folyadékhűtők óriási méretük miatt általában az épületek tetejére szerelhetők.

LTLF folyadékhűtő

  • Különböző modellek kapacitása 100, W és 1000 kW között változik.
  • Fél-hermetikus csavarkompresszorok minden modellhez. Minden kompresszor forgattyúházfűtéssel és termikus túlterhelés gátlóval van ellátva, a csavarkompresszor beépített elektronikus védelemmel van ellátva, amely a motor tekercselésénél és a kisülési vezetéken található.
  • Külső rotor típusú axiálventilátorok, háromfázisú közvetlen hajtómotorral, alacsony zajszintű 8 pólusú, IP54 védelmi szinttel ellátott, védő kimeneti ráccsal;
  • Az Evapotator nagy hatékonyságú héj- és csőhőcserélővel, gyárilag szigetelt, rugalmas záróanyaggal készült;
  • A párhuzamos rézcsövekből épített kondenzátorok mechanikusan hidrofil alumínium bordákba vannak terítve;
  • Hűtőközeg áramkör, töltőszelepekkel, szűrő szárítóval, látóüveggel, gáz-folyadék elválasztóval, termosztatikus expanziós szeleppel, magas és alacsony nyomású kapcsolóval.
LTLF sorozatú léghűtéses folyadékhűtő
  • Hidraulikus áramköri konstrukció horganyzott csővel, komplett vízelvezető csatlakozóval héj- és csőhőcserélőkhöz és karimás hidraulikus csatlakozókhoz.
  • Az elektromos panel a következőket tartalmazza: kompresszor kontaktor, ventilátor motoros kontaktor, kompresszorvédő megszakító, ventilátorvédő megszakító, fázisszekvencia relé és mikroprocesszor funkció kijelzővel (csak fő / csomagolt egység esetén).
  • A megbízható mikroprocesszoros rendszer révén az automatikus működés jelentősen csökkenti a javítási költségeket.
LTLS vízhűtéses folyadékhűtő

Választható kiegészítő alkatrészek:
– Kanalas áramláskapcsoló
– Fémes szűrő hidraulikus kör számára
– Keringetőszivattyú
– Gumi antivibrációs szett
– Hővisszanyerő funkciók
– BMS interfész

 

Egy kompresszoros egység
Modellek: LTLF30AS – LTLF140AS
Hűtési kapacitás: 87 – 500KW

Dupla kompresszoros egységek
Modellek: LTL60AD – F280AD
Hűtési kapacitás: 174 – 1000KW

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

LTLF sorozatú léghűtéses folyadékhűtők vállalati bemutatkozás:

2002 óta az LVTE HVAC különböző termékeket kínál. Beleértve a föld kollektoros hőszivattyút (geotermikus, és/vagy víz-víz hőszivattyú), levegő-víz hőszivattyút, léghűtéses hűtőt, vízhűtéses hűtőt, ventilátortekercset, légkezelőt, csomagolt klímaberendezést stb.

Berendezések hideg-, fagyasztó-, gyorsfagyasztó-/gyorsfagyasztó helyiségekhez, beleértve a kondenzációs egységeket, a léghűtőt, a léghűtéses kondenzátort, az elpárologtatót, a hűtőkamra-alkatrészeket és tartozékokat stb. tengerentúli piacokon.
Az LVTE mára 5 gyárával, 250 alkalmazottal és 100 000 négyzetméteres műhellyel, valamint éves gyártási volumennel 30 000 egység hőszivattyúval és több mint 20 000 egység hűtővel és 50 000 hűtőközeg-berendezéssel rendelkező csoporttá nőtte ki magát. Jelenleg 2 regisztrált LUTE és LYTTE márkánk van.

LTLF sorozatú léghűtéses folyadékhűtők jellemzői

1. 16 teljesítmény áll rendelkezésre, 80 kW-tól 2000 kW-ig terjedő hűtőteljesítmény;
2. Félhermetikus csavarkompresszorok minden modellhez. Mindegyik kompresszor fel van szerelve forgattyúházfűtéssel és termikus túlterhelés-kikapcsolóval; a csavarkompresszor beépített elektronikus védelemmel is rendelkezik, hőmérséklet-érzékelővel, amely közvetlenül a motor tekercsében és a nyomóvezetéken található;
3. Külső rotoros típusú axiálventilátorok, háromfázisú közvetlen hajtású motorral, alacsony zajszintű 8 pólusú, IP54 védelmi fokozatú, védőkimeneti ráccsal ellátva.
4. Elpárologtató nagy hatásfokú héj és cső típusú hőcserélővel, gyárilag szigetelt rugalmas zárt cellás anyaggal.
5. Varrat nélküli rézcsövekből épült kondenzátor, amelyet mechanikusan kék hidrofil alumínium bordákká tágítottak.

6. Hűtőkör töltőszelepekkel, szűrőszárítóval, kémlelőüveggel, gáz-folyadék leválasztóval, termosztatikus expanziós szeleppel, magas és alacsony nyomású kapcsolóval. A hőszivattyús egység 4 utas szeleppel, folyadékgyűjtővel és egyirányú szeleppel is kiegészítve.
7. Horganyzott csővel épített hidraulika kör, kiegészítve a héj- és cső hőcserélő vízleeresztő csatlakozásával és karimás hidraulikus csatlakozókkal.
8. Az elektromos panel a következőkből áll: kompresszor mágneskapcsoló, ventilátormotor mágneskapcsoló, kompresszor leválasztó kapcsoló, ventilátorvédő megszakító, fázissorrendű relé és mikroprocesszor funkció kijelzővel.
9. A megbízható mikroprocesszoros rendszernek köszönhetően az automatikus működés drámaian csökkenti a karbantartási költségeket.