Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Tájékoztató: Cégünk jelenleg kizárólag rendelésre szállít Split rendszerű hőszivattyúkat!

Meeting MD4P0D – MDP50D – MDP60D Split levegő víz hőszivattyú

azokon a helyeken biztosít megbízható működést, ahol nem ritkák a téli mínusz 15-20 C fokos hidegek sem. Ebben a hidegben is kiegészítő fűtés nélkül adja megbízhatóan a meleget. (Viszont egy régi vásárlónk megjegyzése, miszerint a hőszigetelésből nincs sok, azt jelenti, lehet akár ilyen erős a hőszivattyú, ha a ház szigetelés nélküli.)
MDP40D – MDP50D – MDP60D split levegő-víz hőszivattyú fűtő teljesítménye 16 – 18 – 24 kW

A split hőszivattyú előnye:

Akár – 20 C fokban is megbízhatóan üzemel, nem kell tartani fagyás veszélytől. A kültéri egységben található az elpárologtató és a ventillátor lapát / lapátok, a beltéri egységben a kompresszor, a hőcserélő, elektronika és a biztonsági eszközök túlnyomó része.
Meeting MD4P0D - MDP50D - MDP60D Split levegő víz hőszivattyú

A kültéri és beltéri egység között nem víz kering (mint a monoblokkos hőszivattyúk esetében), hanem hűtőközeg (klímagáz). Amely a leghidegebb téli napokban sem fagyhat el. Nem a külső hideg miatt kell a csöveket kitűnően hőszigetelni, henem azért, hogy a kompresszor által megtermelt forró gáz hőmérséklet veszteség nélkül jusson be a beltéri egység hőcserélőjébe.

A split rendszerű hőszivattyú szerelése képzett szakembert igényel! A benne levő klímagáz feltöltése, lefejtése, valamint a kültéri és beltéri hőszivattyú egység összekötése (kemény rézcsővel) vizsgához kötött szakmunka! 
A split rendszerű hőszivattyú házilag nem beszerelhető. Kérje szakvizsgával rendelkező kollégánk elérhetőségét.

Hőszivattyú fűt-hűt

Meeting MDP40-50-60D Split hőszivattyú adatlap

MDP hőszivattyú adatlap

Az MDP40D Split és az MDP60D split hőszivattyú befoglaló méretei megegyeznek az MDP50D split hőszivattyúéval, a termékről és teljesítményekről tájékoztatás a +36 20 268-9757 mobilszámon.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot.