Hőszivattyú - Esté-Credit Side Kft.

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Hőszivattyú

MDS15D, MDS20D MDS30D Víz-víz rendszerű hőszivattyú

VÍZ-VÍZ RENDSZERŰ HŐSZIVATTYÚ
Meeting MDS15D, MDS20D és MDS30D víz-víz hőszivattyú nagy előnye, hogy a beruházási költségek kifizetésekor nem nyúl mélyebben a családi ház fűtésén, hűtésén gondolkodó vásárlók zsebébe…

MDS15D, MDS20D MDS30D Meeting geotermikus (víz-víz rendszerű) hőszivattyúk

Talajkollektor, talajszonda, víz-víz és sós víz. Teljesítmény 5 – 88 kW-ig.

Meeting MDS15, MDS20D és MDS30D víz-víz hőszivattyú ára kedvező, kezelése egyszerű, megbízható készülék, a havi rizsiköltség legalább 10-20%-kal kevesebb terhet ró a családokra, mint a levegő-víz hőszivattyúk használatakor..

Az 5 – 7 – 12 kW-os hőszivattyúk a 60 – 80 – 130 m2-es lakások fűtését (nyáron esetleg hűtését) is megoldják

Ezt a típust a hétköznapi szóhasználatban egyszerűen csak víz – viz hőszivattyúnak hívják. A geotermikus víz-víz hőszivattyú a talajból és vízből nyeri a hőenergiát. Felmerülhet a kérdés, mekkora területen kell felásni a ház körül kertet, vagy hány szondát kell lefúrni, hogy elegendő energiát kapjunk a föld mélyéből, vagy milyen hozama legyen a kútnak, hogy mindig legyen elegendő víz a hőszivattyú működéséhez.

MDS15D, MDS20D és MDS30D hőszivattyú

Amire feltétlenül figyelni kell a szondás – kollektoros rendszereknél: a talaj szerkezete, a csövek / szondák átmérője, a bennük keringő hőfelvevő / hőátadó közeg viszkozitása, a térfogatáram, és még számtalan tényező, amely indokolja a megfelelő szakemberek bevonását a tervezési – kivitelezési munkákba.

Víz-víz rendszerű hőszivattyúk adatlapja

MDS15D 5 kW

MDS15D 5 kW víz-víz hőszivattyú

MDS20D 7 kW

MDS20D 7 kW víz-víz hőszivattyú

MDS300D 88 kW

MDS300D víz víz hőszivattyú

Ha nagyobb teljesítményű víz-víz hőszivattyúra van szükség, akkor ajánljuk az MDS40D 16 kW-os gépet.


A kisebb teljesítményű víz-víz rendszerű hőszivattyúkhoz ajánljuk még:

Keringető szivattyú RS 25/6 EA; 2 járatú motoros szelep; leválasztó hőcserélő, stb… (további alkatrész listák eléréséért kérje kollégánk segítségét)

keringető szivattyú
Motoros szelep

Tájékoztatás!

Az elmúlt években tapasztalt problémák miatt (ami kifejezetten a hőszivattyút kiszolgáló kiegészítő munkákra vonatkozik, mint pl. a szonda fúrás, a talajkollektor fektetés, a kutakból nyerhető víz minősége és mennyisége, stb…), a víz-víz rendszerű hőszivattyú forgalmazását 2021-ben befejeztük!
(Megértjük azokat a vásárlókat, akik nagyon sok pénzt fektettek a víz-víz rendszerű hőszivattyús fűtési-hűtési rendszerükbe, akik probléma esetén hőszivattyúban látják a probléma forrást (hisz nem látnak bele a talajba). De akkora energiát követel bebizonyítani, hogy nem a hőszivattyú, hanem mondjuk a talajba fúrt szondák mennyisége, minősége a ludas, hogy inkább elengedjük ezt a típust.

Az eddig eladott és beszerelt hőszivattyúk alkatrészellátása azonban folyamatos.

A víz-víz rendszerű hőszivattyúk helyett a lényegesen olcsóbb beruházási költséget jelentő levegő-víz hőszivattyúkat ajánljuk!