Hőszivattyú - Esté-Credit Side Kft.

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Hőszivattyú

HOSSZABBÍTSA MEG A STRANDSZEZONT, és fűtse az uszodáját medence hőszivattyú. Rendkívül gazdaságos! A 88 és 100 kW-os medencefűtő hőszivattyú már nagy medencét képes 28 C fok fölé emelni.

titán bordázott tekercs hőcserélő biztosítja a hőcserélő nagy hatékonyságát, korrózió-védelmét és a hosszú élettartamát a hőszivattyúban.

A MEETIG a hőszivattyú technológiát használja vízfűtésre az uszodában, így megvalósítva a biztonságos távolságot víz és elektromos áram között. Összehasonlítva a gázfűtés rendszerrel, a hőszivattyú lángmentes és nincs ki- és visszaáramló gáz. Összehasonlítva az elektromos fűtés rendszerrel, hőszivattyúnál nincs áramütés veszély! Így biztonságos és környezetbarát a medence fűtésre a hőszivattyú.

MEETING úszómedence hőszivattyúk rendelkeznek az európai forgalmazáshoz szükséges valamennyi engedéllyel. Megbízható, egyszerűen összeállítható konstrukció, nem igényel klímagázzal kapcsolatos ismereteket (kivétel, ha klímagázt kell tölteni a hőszivattyúba).

Medence fűtése gázzal vagy hőszivattyúval
Medence fűtése hőszivattyúval

Úszómedence és hőszivattyú egy lehetséges installációja

MDY200D MDY300D Medencefűtő hőszivattyú adatlap

FIGYELEM!
Az MDY200D és MDY300D medencefűtő hőszivattyúk mindaddig hatékonyan működnek, amíg a külső hőmérséklet a 7-10ºC tartomány felett marad. Minél hidegebb a külső levegő, annál több energiát használnak fel. Mivel azonban a legtöbben meleg időben használják a szabadtéri úszómedencéket, ez általában nem probléma.

Hőszivattyú adatok

MDY200D úszómedence fűtő hőszivattyú 200 – 300 m3 medence térfogatig. Nettó ár:

MDY200D medence fűtő hőszivattyú

MDY300D úszómedence fűtő hőszivattyú 300 – 400 m3 medence térfogatig. Nettó ár:

MDY300D medence fűtő hőszivattyú

Telepítési tippek:

Ha megfelelően telepíti és karbantartja a hőszivattyús medencefűtést, könnyen kitarthat tíz-tizenöt évig vagy tovább, és maximalizálja az energiahatékonyságot.

Javasoljuk, hogy a fűtőberendezés beszerelését szakképzett medenceszakember vagy villanyszerelő végezze. Különösen az elektromos vezetékekhez és csatlakozásokhoz.

A hőszivattyúknak nagy mennyiségű levegő keringtetésre van szükségük, és a legjobban a szabadban működnek, ha a berendezést akadályok nélkül kell körülvenni. Ügyeljen a fűtőberendezés helyének kiválasztására; vízszintes talajon egy medenceszivattyú vagy szűrő közelében, és győződjön meg arról, hogy a levegő áramlása korlátozott. A használati útmutató részletesen meghatározza a megfelelő távolságot, ahol a hőszivattyú a berendezéssel együtt halad, és az egység ideális elhelyezkedését.

Ha felkeltettük érdeklődését, kérjen tőlünk ajánlatot!

MDY100D Ha a kisebb, 38 kW-os hőszivattyú is elég


Medence parti koktélok