Hőszivattyú - Esté-Credit Side Kft.

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Hőszivattyú

NE-CxxBZ-B2F inverteres hőszivattyú

vadonat új fejlesztésű, rendkívül gazdaságos működéssel, akár -25°C hőmérsékleten is.
A hőszivattyú fűt, és hűt, mindezt rendkívül kultúrált, csendes módon eszi. Tudjon meg róla többet.

Új generációs inverteres hőszivattyúk

Az NE-Cxx-B2Z inverteres hőszivattyú család, 5 féle, a végletekig finomított tulajdonságokkal bíró levegő-víz hőerőgépek, 7 -30 kW teljesítmény között.

Ez egy rendkívül hatékony hőszivattyú, amelyet a legújabb technológiai szabványoknak megfelelően gyártottak. Kétségtelenül egy innovatív, high-tech termék.
Az inverteres hőszivattyú sajátossága, hogy a hőszivattyú teljesítménye a csökkentett teljesítmény igényhez igazodik, és így magas hatékonyságot (COP) eredményez.

NE-C5BZ-B2F Inverteres hőszivattyú
NE-C5BZ-B2F Inverteres hőszivattyú

NE hőszivattyúk vezérlése

A vezérlő működése optimalizálva lett. A hőszivattyú a puffertartályt a beállított tartály alaphőmérsékletre melegíti, majd röviddel a puffer alaphőmérsékletének elérése előtt lassítva dolgozik tovább. A kompresszor sebessége és így a hőszivattyú fogyasztása csökken. Mint egy 80 km/h sebességű autó, a 7. sebességfokozatban autópályán, a hőszivattyú ezután rendkívül energiatakarékos menetteljesítményekkel rendelkezik. Így éri el a kívánt tárolási hőmérsékletet, majd kikapcsolja a hőszivattyút a tárolási célhőmérséklet elérésekor. Ha a teljesítmény igény nagyobb, a hőszivattyú egyszerűen tovább üzemel. A teljesítménytartomány 7,4 kW és 30 kWh között van.

Inverteres hőszivattyú használati lehetőségek
Inverteres hőszivattyú használati lehetőségek

Rendkívül keskeny, 330 / 535 mm-es kivitel / -25 ° C-ig Kültéri hőmérséklet / fűtés és hűtés / 15 – 120 Hz frekvencia vezérlésű Mitsubishi inverter kompresszor / ventilátor motor kefe nélküli inverteres motor fordulatszám-szabályozott / 1 Celsius fokos hőmérséklet-beállítás.
Az egész hőszivattyús egység kialakítása rendkívül precíz. Ennek is köszönhető, hogy a hőszivattyú működése rendkívül csendes.

CxxBZ sorozat adatok
C10BZ-B2IIF értékek

NE-CxxBZ-B2F inverteres hőszivattyú szerelési vázlat

NE-CxxBZ-B2F rendszerrajz
NE-CxxBZ-B2F rendszerrajz

A fenti rajz csak elvi vázlat. Nem helyettesíti a helyszínt ismerő tervező munkáját!

A fenti táblázatból kiolvasható a New Energy hőszivattyúk fűtési kapacitása különböző külső hőmérsékletek esetén. Ugyan így a COP érték, amely megmutatja a hőszivattyú energia felhasználásának jósági fokát. (Minél magasabb az érték, annál gazdaságosabban üzemeltethető a hőszivattyú.)
Emiatt is fontos a sugárzó felületfűtések alkalmazása a kiváló hőszigetelés mellett.

NE-C6BZ-B2F
NE-C6BZ-B2F hőszivattyú
Hőszivattyú beltér
Hőszivattyú beltéri kialakítása

New Energy inverters hőszivattyú (bal) és a belső hidraulikai blokk (jobb)

Referencia Diósdon

További képek a beépítési munkákról.