Rifenf Hőszivattyú logó

Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Hőcserélő a hosszú fürdőszezonra

Úszhatunk akár 20 °C medencébe is, bizonyítva, hogy erős emberek vagyunk és a víz „nagyon kellemes”. A valóság valójában más: 26-27 °C tekinthető az úszáshoz megfelelő és kényelmes hőmérsékletetnek, akkor élvezzük az úszást a medencénkben.
A pihenéshez még ennél is melegebb vízre van szükségünk, és kell …

hőcserélő a hosszú fürdőszezonra.

A valóság valójában egy másik út.
A 28–29 Celsius fok ideális hőmérséklet azok számára, akik pihenni szeretnének és élvezni akarják a medencét. A WESTECH napelemes fűtőrendszerek ökológiai és gazdaságos módon melegítik az úszómedencék vizét, meghosszabbítva az úszómedencék használatát.

Hírek

Az egyik legolcsóbb megoldás a napkollektorok használatát a medence melegítéséhez.

A medencefűtés több napelemből áll, amelyek vákuumcsövekkel vannak összekapcsolva, és (például) a STECA 502TT automatizálás professzionálisan vezérelt és támogatott. Szeretne jobban kihasználni a medencejét, ahol jelentős összegeket fektetett be? Erre a kérdésre a válasz természetesen IGEN.

Ezután Önnek, mint tulajdonosnak, kényelmes megoldást kell keresnie a medence melegítésére a legolcsóbb és leghatékonyabb módszerekkel. – Megoldás: WESTECH SOLAR PANELEK. A Westech vákuumcsöves panelekkel átvitt napenergia felhasználása ideális megoldás erre az alkalmazásra: Ha süt a nap, győződjön meg arról, hogy a medence az a hely, ahol leválaszthatja és lehűtheti. Takarítson meg pénzt és védje meg a környezetet a medencefűtés rendszerével. A medence napenergia-telepítése az ESTÉ-Credit Side Kft által kínált különböző konfigurációkban.

Hőcserélők úszómedencékhez.

PAHLEN Hi-Flow hőcserélők AISI 316L rozsdamentes acél spirál és keményvíz hőcserélők. A Hi-flux hőcserélő egy spirál hőcserélő AISI 316L saválló rozsdamentes acélból nagy nyomás alatt működő berendezésekhez. Egyszerű telepítés a mellékelt rozsdamentes acélból állítható rögzítőelemekkel. A másodlagos áramkör (medencevíz) maximális nyomása 8 bar, az elsődleges áramkör (forró víz) pedig 30 bar. A hajtogatott lapokkal ellátott figyelmeztető hőcserélők csak akkor használhatók a medence melegítésekor, ha a folyadék átjutásának lehetősége legalább 20 000 liter / óra (20 m3 / óra). Kérjük, fordítson maximális figyelmet arra a hőcserélő típusára, amelyet a medence melegítésekor használni kíván.

Hőcserélő úszómedencéhez

A hőcserélő beépítésének egyik lehetséges megoldása:

Medence fűtés
Medence hőcserélő méretek

A PAHLÉN hőcserélők adatlapja:

Pahlé adatlap
Pahlén adatlap