Rifenf Hőszivattyú logó

Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

PW ipari hőszivattyúk 

Ha ipari mértékű fűtési teljesítményre van szükség, akkor a Power World hőszivattyúk ideális választást jelentenek.

A Power World hőszivattyúk széles teljesítménytartományban kaphatók, 42 kW-tól 288 kW-ig. Ez lehetővé teszi, hogy a megfelelő hőszivattyút válasszuk ki a fűtendő terület méretétől függően.

A Power World 2004-ben alakult, ez egy csúcstechnológiás vállalkozás, amely a levegős hőszivattyús termékek kutatására, fejlesztésére és gyártására összpontosít.
A termékek közé tartoznak az uszodai hőszivattyúk, a lakossági fűtési és hűtési hőszivattyúk, a használati melegvíz hőszivattyúk, valamint az ipari és kereskedelmi magas hőmérsékletű melegvíz megoldások.

A Power World hőszivattyúk számos előnnyel rendelkeznek az ipari fűtéshez:

  • Nagy hatásfok: A Power World hőszivattyúk akár 75%-os hatásfokkal is működhetnek, ami azt jelenti, hogy minden elfogyasztott 1 kW villamos energia után 4 kW hőenergiát állítanak elő. Ez jelentős megtakarítást jelent a hagyományos fűtési rendszerekhez képest.
  • Energiatakarékosság: A Power World hőszivattyúk energiatakarékosabbak, mint a hagyományos fűtési rendszerek, mivel nem igényelnek fosszilis tüzelőanyagokat. Ez csökkenti a CO2-kibocsátást és védi a környezetet.
  • Csendes működés: A Power World hőszivattyúk csendesen működnek, így nem zavarják a munkafolyamatokat vagy a dolgozók pihenését.
PW Kereskedelmi sorozat

A kereskedelmi forgalomban kapható levegős hőszivattyúk környezetbarát R407C hűtőközeget alkalmaznak. Széles körben alkalmasak szaniter melegvíz (HMV) készítésére lakossági vagy kereskedelmi helyeken. Stabil 55 C-os melegvizet tud biztosítani. Maximális melegvíz-hőmérséklet 60 C-ig, -7 fok feletti területen.

PW kereskedelmi sorozat
PW EVI kereskedelmi sorozat

Ez a sorozat rendelkezik a világ egyik legenergiatakarékosabb, legbiztonságosabb és környezetbarát melegvíz-előállító berendezésével, amely képes az alacsony hőmérsékletű levegő hőjét (-25°C) melegvízre átadni. Alkalmas iskolák, kórházak, szállodák és egyéb kereskedelmi helyekre, alacsony hőmérsékletű területeken.

PW EVI kereskedelmi sorozat
PW magas hőmérsékletű sorozat

Egyedi technológiai rendszer (vízhőmérséklet 65-80 ℃-ig), egyszerű és stabil működést, alacsony működési költségeket és a gyártási folyamat normál működését biztosítja. Vágóhidak, galvanizáló üzemek, nyomda- és festőüzemek, vegyipar, gyógyszeripar és akvakultúra-ipar magas hőmérsékletű vízigényének kielégítése.

PW magas hőmérsékletű hőszivattyú

A YouTube-n látható rövid bemutató referencia helye itt →