Hőszivattyú - Esté-Credit Side Kft.

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Hőszivattyú

Luft Coanda Effect mennyezeti fan-coil irodákba.

Mennyezeti fan-coil irodákba, álmennyezeti beépítéshez.
Aki megismerte már az olasz formatervezés csúcs kategóriáját, a Reverso 361° lakossági fan-coil berendezéseket, vagy a Silent Clima Puro monoblokkos klímát, annak nem lesz szokatlan, hogy ismét egy szép fűtő-hűtő egységgel állt elő az Aerfol s.r.l.
Az álmennyezetbe szerelhető LUFT COANDA EFFECT nem csak esztétikus, de rendkívül széles teljesítmény tartományban képes fűteni és hűteni a modern irodák akár hatalmas tereit is.

A Luft kazettás fan-coilok olyan légelosztó egységek, amelyeket „láthatatlan” álmennyezeti berendezéseknek terveztek. Úgy tervezték, hogy biztosítsa az extra nagy teljesítményt, a maximális csenddel.
A modellek széles választékban elérhetőek, AC és EC motorokkal, 2 vagy 4 csöves megoldást biztosítva.

Luft Coanda Effect kazettás fan-coil irodákba
Luft Coanda Effect kazettás fan-coil irodákba

A Luft Coanda Effect négyzet alakú és téglalap alakú változata is elérhető, és bármilyen kazán típushoz illeszthető. Elsősorban irodákba, üzletekbe, bemutató termekbe ajánljuk, de a nem túl poros raktárakban is jó választás lehet. Természetesen a legjobb megoldás, ha hőszivattyú biztosítja a fűtést, igény esetén a hűtést is.

Mennyezeti fan-coil irodákba, kazettás kialakításban

Szerkezet
A Luft szerkezete teljes egészében lemezből készült fémhorganyzott 8 mm-es 1. osztályú égésgátlóval szigetelés, hangelnyelő a hangképződés elkerülése érdekében, valamint páralecsapódás és korrózió elleni védelemmel ellátva. A friss levegő beszíváshoz a gép oldalán van egy nyílás.

Légdiffúzor panel
A levegőeloszlás-panel szerszámban lévő elemekből áll öntött fehér RAL 9003 ABS, hőálló és önkioltó.
A központi visszatérő rács belső karbantartásának megkönnyítése érdekében csavaros zárakkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a könnyű nyitást. Oldalt helyezik el a szállítónyílásokat állítható áramlásirányítókkal.

AC ventilátor motor
Radiális járókerékből álló külső forgórész kiegyensúlyozott ABS hátsó lapátokkal és 3 sebességes motorral, IP21
védelem, B osztály, V230±10/1/50-60Hz.

EC ventilátor motor
Radiális járókerékből álló külső forgórész kiegyensúlyozott ABS hátsó lapátokkal és EC elektronikával kommutáció integrált elektronikus kártyával, V230±10/1/50-60Hz szabályozás 2_10 Vdc.

Mennyezeti kazettás fan-coil irodába
Mennyezeti kazettás fan-coil irodába

Vezérlőeszközök
Alaplap és vezetékes sorkapocs a vezérlőegységhez falra szerelhető termosztáttal, kérésre kapható LTMB távirányító

Tekercs
Víztekercs rézcsőben, alumínium bordák magasak Hatékonyság hidrofil kezeléssel, kétcsöveshez kapható rendszerek (2, 3 vagy 4R hideg/meleg) és egy 4 csöves (2 vagy 3R) hideg és 1 fokozatú forró). Komplett DN ¾” és DN ¾+¾” elosztók (2 cső és 4 cső) és kézi szellőző és leeresztő szelep. Maximális üzemi nyomás 10 Bar, üzemi hőmérséklet min 4°C – max. 80°C.

Kondenzvíz elvezető egység
Kondenzvíz lefolyó DN 16 mm, felszerelt pumpa centrifuga, amelyet a kisülés biztosítására terveztek tömören és csendesen, párosulva elektromechanikus fl zab riasztóérintkezővel felszerelt szivattyúblokk esetén.

Egy- és kétkazettás Luft fan-coil méretek

Kazettás fan-coil álmennyezetbe
Kazettás fan-coil álmennyezetbe
Duplakazettás fan-coil álmennyezetbe
Duplakazettás fan-coil álmennyezetbe

Kiegészítő kondenzvíz tálca
Ha az egységen hűtéshez szelepkészletek vannak felszerelve, akkor szükség lesz kiegészítő csepptálcára, és  VAL1 oVAL2, DN 16 mm kondenzvíz elvezetőre.

Szűrő
3 mm vastag, ellenálló műanyagból, EU2-G2-M2 osztályú. Az FLA1 és FLA2 szűrők egy profilba vannak zárva horganyzott fémlemezből, könnyen eltávolítható tisztításhoz karbantartáskor..

Termosztát
Az egységhez tartozik a távirányító. A termosztát indítása akkor aktiválódik fűtés esetén, ha a fűtővíz legalább a 40°C -ot elérte.

Kazettás fan-coil teljesítmény adatok
Kazettás fan-coil teljesítmény adatok
Otthonfelújítási támogatás 2024.

Otthonfelújítási támogatás 2024

Felszállt a füst, és kedvező változtatásokkal – a hőszivattyú is belekerült – jön az Otthonfelújítási támogatás! 2024. július 1-jén indul az új otthonfelújítási hitelprogram az 1990

pFlow ultrahangos digitális áramlásmérő

Ultrahangos áramlásmérő

A D118 ultrahangos áramlásmérő a legmodernebb mobil ultrahangos áramlásmérő.
A legújabb digitális technológia felhasználásával és alacsony feszültséggel tervezték, szélessávú impulzusátvitel mellett.
Bár elsősorban tiszta

Kazettás fan-coil irodába

Mennyezeti fan-coil irodákba

A Reverso 361° lakossági fan-coil, és a Silent Clima Puro monoblokkos klíma mellé érkezik a Luft Coanda Effect irodai kazettás fan-coil az Aerfol s.r.l-től.

Fürdőszoba felújítás

Fürdőszoba felújítás fan-coil

Azoknál a fürdőszoba felújításoknál jöhet elsősorban szóba a Reverso fan-coil, ahol a padlófűtés kialakítása különböző okok miatt nem megoldható.

Hőszivattyús rendszer telepítés 1x1

Hőszivattyú beépítés 1×1

Aki ma Magyarországon hőszivattyú telepítését fontolgatja, nem kell, hogy rossz lóra tegyen. Mi pedig további segítséget kínálunk, hogy a megépített hőszivattyús rendszer az elvárásoknak megfelelő komfortot

Chofu Garanciális felülvizsgálat

Chofu 2 éves garancia felülvizsgálat

Ez a hőszivattyús hír most rövid lesz. Oka, hogy a Chofu garanciális felülvizsgálata – a kötelező protokoll szerinti méréseken kívül – végtelenül egyszerű. Igazából abból áll,