Hőszivattyú - Esté-Credit Side Kft.

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Hőszivattyú

Az első kamatmentes hitelből készített hőszivattyú rendszer

Családi házad van? Élj a lehetőséggel és korszerűsítsd EU-s pénzekből…

Sándorfalvai megrendelőnk komolyan vette a lehetőséget, és végre közel került a 2017-ben kiírt Energetikai pályázaton elnyert összeghez. Az összeghez, amelyből fűtéskorszerűsítés során hőszivattyúra cserélte vegyestüzelésű kazánját.

A ház fűtéséhez a Meeting MD50D 18 kWos levegő-víz hőszivattyút választotta. A hőszivattyús rendszer része a méretezett puffertartály, hőcserélő, keringetőszivattyúk, áramláskapcsoló, és a többi – hidroblokkhoz kapcsolódó – alkatrész.
A hőszivattyú maximális teljesítményének kihasználásához szükséges – megfelelő átmérőjő – réz csövek és idomok hibamentes szerelését Krieser József végezte kollégájával. A Galériában néhány fotó mutatja meg az elvégzett munkát, a beépített alkatrészeket.

Az első kamatmentes hitelből készített hőszivattyú

Figyelem!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy a Meeting típusú hőszivattyúkat 2021 -óta nem forgalmazzuk.
Az ON/OFF típusú hőszivattyúk már nem kapnak hőszivattyús tarifát, ezért csak korlátozott érdeklődés maradt fent erre – az egyébként rendkívül megbízható – fűtő-hűtő berendezésre.

Helyette a szintén kínai, de full inverteres Power World hőszivattyú családot kínáljuk. Mind lakossági, mint ipari felhasználók részére.
Minden tekintetben rendkívüli a Power World. Nagyon csendes, és takarékos. Rendkívül széles teljesítmény tartományban készül, kínálják (8 – 288 kW-ig).

Fontos tipp: Segítsen csökkenteni a hőveszteséget szigeteléssel

Az otthoni hőveszteség csökkentésének egyik legjobb módja az otthoni szigetelés megfelelő szintre emelése . Ezzel hosszabb ideig megőrizheti a hőt otthonában , ami viszont csökkentheti a hőszivattyú terhelését, így lényegesen kevesebb lesz az elektromos számla összege.

A szigetelési követelmények az otthoni energiaaudit részeként felvehetők, de a telepítő javasolhatja a szigetelést árajánlat részeként.

Az otthon szigetelésének számos módja lehet:

 • A tetőtér szigetelése. A megfelelő szigetelés az egyik leghatékonyabb módja a hőveszteség csökkentésének otthonában. Javasoljuk a lehető legvastagabb szigetelés használatát a padláson legalább (Útmutató az otthoni szigeteléshez
  A szigetelőanyag megfelelő használat esetén készíthető
  kényelmesebbé és energiahatékonyabbá teheti otthonát, és egész évben jelentősen csökkentheti a fűtési és hűtési számlákat.
  A szigetelés előnyei
  Átlagosan akár 20%-ot is megtakaríthat otthona fűtési és hűtési költségein, vagy akár 10%-át a teljes energiaköltségen, ha szigetelést ad a padlásokon, a padlókon, a mászótereken és a hozzáférhető pinceperemgerendákon, és csökkenti a nem kívánt légszivárgást. az egész házad körül.)
 • A pára és a víz kizárása és tömítés. Az ajtók és ablakok körüli repedések és rések lezárása szintén segíthet a hőveszteség csökkentésében.
 • Zsalugáterek ajtókra és ablakokra. A viharajtók és ablakok extra védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben.

Mennyit ér a hőszigetelés? Olvassák el az ajánlást.