Hőszivattyú - Esté-Credit Side Kft.

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Hőszivattyú

Több, mint 5 évet állt a

Meeting hőszivattyú

a szegedi műjégpálya raktárában.

Az MD150D2 monoblokkos ipari hőszivattyú ezek után bekerült a Szeged Városi Műjégpálya fűtési rendszerébe. Itt nem csak a fűtés a feladat (a gázkazánnal bivalens módon), de a jégpálya karbantartásakor keletkezett pára elvonása a hőlégbefúvók segítségével.

A kivitelezést – professzionális módon – a HungaroSun Bt készítette, és a beüzemelésekor örömmel tapasztaltuk, hogy az “állással töltött idő” nem ártott ennek a 42 kW-os, robosztus hőszivattyúnak.

Meeting hőszivattyú Szeged

A Meeting hőszivattyúk beüzemelését, karbantartását az ESTÉ-Credit Side Kft végzi.

Meeting hőszivattyú Szeged : a kivitelező

A HungaroSun Bt. a magyar tulajdonú Sun Cégcsoport tagja.

A vállalat több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Komplex szolgáltatásokat biztosít az építőipar és a megújuló energiát hasznosító rendszerek területén.

Teljes körű szolgáltatást nyújt háztartási méretű napelemes rendszerek és 50kVA-nál nagyobb teljesítményű napelemes kiserőművek kivitelezése során, egészen a tervezési fázistól a beruházás megvalósításán át a hosszútávú üzemeltetésig bezárólag. Emellett számos más, megújuló energiát hasznosító rendszer kivitelezésével is foglalkoznak, ide értve a hőszivattyús-, biomassza-tüzelésű és használati melegvíz készítő napkollektoros rendszerek telepítését.

Elérhetőség:
6725 Szeged, Hópárduc utca 4.
info@hungarosun.hu

Szeged Műjégpálya gépészet

Meeting hőszivattyú Szeged : az MD150D kialakítása

Az MD150D két eredeti Copeland Scroll kompresszorral van felszerelve. Ez képezi a hőszivattyú szívét, ezért a legfontosabb alkatrésze. Nem csak egy hatékony kompresszor működik zavartalanul folyamatos üzemben, és segít csökkenteni a fűtési költségeket. A Copeland kompresszorokat tartósságuk és hatékonyságuk jellemzi, több millió hűtőgépbe szerelik be őket, mint például hőszivattyúk és légkondicionáló rendszerek.

A Meeting MD150D két különálló hűtőkörből áll. A hőszivattyú ezért 21 kW vagy 42 kW teljesítménnyel üzemeltethető. Van egy vezérlő, amely a hőszivattyú mindkét részét vezérli. A két hűtőkör egyike azonban manuálisan is kikapcsolható. Ebben az összefüggésben a megbízhatóság jelentősen megnő, ha a hőszivattyú egy részével probléma adódna, a hőszivattyú tovább tud működni fél kapacitással. Természetesen a két hűtőkör nem egyszerre indul, hanem egymás után. Ez minimálisra csökkenti az indítóáramot.