Hőszivattyú - Esté-Credit Side Kft.

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Hőszivattyú

Szombathely, családi lakóház fűtése:

Hiseer AW13/F split levegő víz hőszivattyú Szombathely. 
Fűtés – hűtés – HMV szolgáltatás.

A szombathelyi családi lakóházat 1 db Hiseer AW13/F típusú split rendszerű levegő-víz hőszivattyúval fűtjük.
(Split = osztott hőszivattyú. Kültéren az elpárologtató és a ventillátor, a beltéri egységben a kompresszor, és egyéb hűtőköri hidraulikai elem található. A két egységet réz csövek kötik össze, A szerelést kizárólag F vizsgával rendelkező szakember végezheti!)
Ugyanez a gép látja el a családi ház melegvíz igényét is. (A hőszivattyús rendszer mellett megtartottuk a meglevő gázkészüléket is!) A hőszivattyú fűtési teljesítménye: 14 kW. A német elektronikai eszközökkel felszerelt gép lelke a Hitachi kompresszor.
Az AW13/F split hőszivattyú bemutatása itt

Szombathely családi lakóház fűtése

Szombathely, családi lakóház fűtése split hőszivattyúval

Megrendelőnk, egy szombathelyi autós márkakereskedelem tulajdonosa, esküszik a HISEER hőszivattyúkra. Nemcsak a saját, de gyermekei házait is Hiseer hőszivattyúval fűti és hűti.

Köszönjük a bizalmat!

Ami miatt a Hiseer a favorizált hőszivattyú

Megrendelőnk többször járt Kínában, és ismeri a kínai munkakultúrát. Vallja, hogy a kínai gyártó a vevő pénztárcájának megfelelő minőséget tud, és akar gyártani.
Maga a HISEER márkanév magas szezonális energiahatékonysági arányt jelent. A Guangzhou Hiseer Air Conditioning Co., Ltd. 1996-ban alakult. volt ideje megtanulni, hogyan kell megbízható hőszivattyút gyártani. És azt is tudja a gyár, hogy nem elég gyártani, megfelelő minőségű alkatrészekkel kell biztosítani a több évtizedes működését a hőszivattyúnak. 
Hát ezért választotta a vevőnk az egész családjának a Hiseer-t.

Családi lakóház fűtése Split hőszivattyúval. Hogy működik?

KÜLTÉRI EGYSÉG

A kültéri egység egy elpárologtatót és egy ventilátort tartalmaz. A hőcserélő vagy kondenzátorként (hűtés üzemmódban) vagy elpárologtatóként (fűtés üzemmódban) működik. A ventilátor külső levegőt fúj az elpárologtatóra, így megkönnyítse a hőcserét.

BELTÉRI EGYSÉG

A kültéri egységhez hasonlóan a beltéri egység is, amelyet általában légkezelő egységnek neveznek, tartalmaz egy hőcserélőt és egy kompresszort. 

További Split hőszivattyú alkatrészek:

HŰTŐKÖZEG

A hűtőközeg az az anyag, amely elnyeli és visszaadja a hőt, miközben az a hőszivattyús rendszerben kering.

KOMPRESSZOR

A kompresszor nyomás alá helyezi a hűtőközeget így felmelegíti és mozgatja a rendszerben.

VÁLTÓ SZELEP

A hőszivattyús rendszer azon része, amely megfordítja a hűtőközeg áramlását, lehetővé téve a rendszer ellenkező irányú működését és a fűtés és hűtés közötti váltást.

EXPANZIÓS SZELEP

Az expanziós szelep mérőeszközként működik, szabályozza a hűtőközeg áramlását, amikor az áthalad a rendszeren, lehetővé téve a hűtőközeg nyomásának és hőmérsékletének csökkentését.

Szombathely családi lakóház fűtése Hiseer split hőszivattyúval 

A hőszivattyúk sokoldalú, hatékony hűtési és fűtési rendszerek. Az irányváltó szelepnek köszönhetően a hőszivattyú képes megváltoztatni a hűtőközeg áramlását, és fűteni vagy hűteni egy otthont.
A levegőt egy elpárologtató tekercs fölé fújják, és a levegőből hőenergiát adnak át a hűtőközegnek. Ez a hőenergia a hűtőközegben egy kondenzátor tekercsbe kerül, ahol felszabadul, amikor egy ventilátor levegőt fúj a hőcserélőn keresztül. Ezzel a folyamattal a hőt egyik helyről a másikra szállítják.