Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Power World PW030 R32

inverteres hőszivattyú 8,4 kW fűtési teljesítménnyel (7/35°C).

Nettó ára: 900.000 Ft  (Bruttó: 1.143.000,- Ft 388 Ft/€ árfolyamon. Aktuális árak itt.)

Ár-érték aránya rendkívüli ajánlattá teszi kisebb alapterületű épületekhez.
Mekkora alapterületű lakás fűtésére elég egy PW030 8,4 kW-os hőszivattyú, ha a hőszigetelés a jelenleg érvényes előírásoknak megfelelő?

Inverteres hőszivattyú 8 kW
PW030 inverteres hőszivattyú

Látszik, hogy az R32-es hűtőközeggel töltött PW030  hőszivattyú elsősorban felületfűtésnél kedvező ajánlat!

Amennyiben felújításra szoruló radiátoros rendszerelrendelkező házhoz keresnek hőszivattyút, anélkül, hogy a meglévő radiátor mennyiséget ne kelljen bővíteni, válassza a PW030 R290 propán magas hőmérsékletet (akár 75 °C) előállítani képes hőszivattyúnkat!

Inverteres PW030 hőszivattyú adatlapja:

PW030 8 kW-os hőszivattyú adatlap
PW030 inverteres hőszivattyú mérete

A Power World inverteres levegő-víz hőszivattyúk felhasználás lehetőségei: fűtés, hűtés és melegvíz (HMV) készítése.

A hőszivattyú mellett további alkatrészek, valamint a kivitelezés összege adják a hőszivattyús rendszer beruházási költségét. Ökölszám, de azért használható: nagyjából a hőszivattyú árával megegyező a további kiadás. 
Pontosabb árakra kiváncsi? Kérjen tőlünk árajánlatot, töltse ki a lap alján az űrlapot, 24 órán belül válaszolunk Önnek.

Inverteres hőszivattyú 8kW

A PowerWorl hőszivattyúknál a magas energiahatékonyságot emelhető ki. Az Easylife sorozatú hőszivattyúk A+++ energiacímkét kapotak, és megfelelnek a TUV SUD által kiadott ERP tesztjelentésnek.

A Power World inverteres hőszivattyúk a környezetbarát R32 hűtőközeg és az inverteres EVI technológiát ötvözve 50 fokos meleg vizet állítanak elő. Ezáltal nagy épületek fűtésére, hűtésére és HMV előállításra ideálisan használható, még -30 fokos alacsony hőmérsékleten is alkalmazhatóak.

A Power World Easylife PW030 hőszivattyú egy teljes inverteres panasonic ikerforgós kompresszorral és inverteres, kefe nélküli motorral készül. A hőszivattyúba beépített keringető szivattyú található. Ezzel a technológiával a felhasználók maximális kényelmet élvezhetnek a alacsony költségek mellett.

PW030 8 kW-os inverteres hőszivattyú referencia bemutatása és további információk itt →

PW inverteres hőszivattyúk

Kisebb – nagyobb hőszivattyúra van szüksége? válasszon a Power World kínálatából: