Rifenf Hőszivattyú logó

Hőszivattyú

fűtés-hűtés

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

16 kW-os Chofu

Iharos – alig több mint 500 fős – kedves kis község Somogy megyében, a Csurgói járásban, a Zalaapáti-hát területén.   A Wikipédián ezután már nem csak a Római katolikus templomról; a Gyöngyösi Gergely Kiállítóház és Helytörténeti gyűjteményről és a Tájházról fognak értekezni. És nagyon régi kegyhely Báró Eötvös Józsefné síremléke és gyönyörű a háromszintes szecessziós stílusú villakastély, valamint a Nemesek ligete kastélyparkja. Nem is beszélve az Iharosi Vadfarmról; a Szent László Királyt ábrázoló életnagyságú szoborról; az 5 köztéri kerekes kútról és az Ágneslaki Arborétum és Vadászházról.
Mostantól már a 100%-ban japán, rendkívül csendes 16 kW-os Chofu inverteres hőszivattyúról is olvashatunk, ha Iharos történetét vizsgáljuk
A községről és a Chofu hőszivattyúról néhány kép a Galériában.

Chofu 16 kW Iharos

További referencia helyeken nem csak a japán Chofu hőszivattyúkat mutatjuk be.
Megtalálható még a Power World hőszivattyúk közül a családi házak fűtésére ajánlott PW Easylite inverteres hőszivattyú család, és az ipari méretű és teljesítményű ON/OFF rendszerű levegő víz hőszivattyú sorozat, 42 és 288 kW között 6 féle teljesítményben. 

Chofu 16 kW-os hőszivattyú méretek, elhelyezése

Chofu 12 - 16 kW méretek és elhelyezés
Iharos Chofu 16 kW inverteres hőszivattyú
Iharos Gyümölcsoltó Boldogasszony templom

Iharos, Chofu hőszivattyú szomszédságában a Gyümölcsoltó Boldogasszony katolikus templom.

Megjegyzés!
Létrehoztunk egy oldalt, ahol a hőszivattyú tulajdonosai egy leegyszerűsített beállítási útmutatót kapnak. Így nem kell fellapozni a 154 oldalas Chofu kezelési kézikönyvet, ha pl. a fűtési hőmérsékletet szeretnének változtatni.