Hőszivattyú - Esté-Credit Side Kft.

E-mail

tibor.sulyok@gmail.com

Telefon

+36 20 268 9757

Cím

Győr, Hegyalja út 74.

Hőszivattyú

Hőszivattyú egyenlő környezetvédelem

Környezetvédelem:

A hőszivattyúk környezetbarát hőforrások, amelyek nem termelnek káros anyagokat. A hőszivattyúk a természetből nyert hőt használják fel, és ezt a hőt átadják a fűtendő vagy hűtendő helyiségnek. Az energiakímélő gépek használata csökkenti az energiafogyasztást és a károsanyag-kibocsátást.

A megújuló energiát hasznosító berendezések (mint pl. a CHOFU és a POWER WORLD) környezetvédelmi előnyei miatt egyre népszerűbbé válnak. A hőszivattyúk használata egy hatékony és környezetbarát módja a fűtésnek és a hűtésnek.

Az ESTÉ-Credit Side Kft. levegő-víz hőszivattyúi felülmúlják a hagyományos fűtési eszközöket, több módon is.

Hőszivattyú egyenlő környezetvédelem

A hőszivattyúk környezetvédelmi előnyei a következők:

  • Csökkentik az energiafogyasztást: A hőszivattyúk hatékonyabban használják fel az energiát, mint a hagyományos fűtési és hűtési rendszerek. Ez azt jelenti, hogy kevesebb energiát használnak fel a kívánt hőmérséklet eléréséhez.
  • Csökkentik a károsanyag-kibocsátást: A hőszivattyúk nem termelnek káros anyagokat, mint például a szén-dioxidot vagy a kén-dioxidot. Ez azt jelenti, hogy kevesebb kárt okoznak a környezetnek.

A hőszivattyúk használata hozzájárul a klímaváltozás elleni küzdelemhez. A hőszivattyúk használatával csökkenthetjük az energiafogyasztást és a károsanyag-kibocsátást, ami segíthet a klímaváltozás megfékezésében.

Vigyázzunk a bolygónkra. Hőszivattyú = környezetvédelem.

Energiatakarékos:

Az energiatakarékosságáról általánosságban elmondható, hogy 100 kWh villamos energiához, a természetből fel tud venni legalább 2-300 kWh szabadon hozzáférhető környezeti hőt, így minimum 3-400 kWh hasznos hőt termel. (Magyarországi átlaghőmérsékleten 3,6 – 4,2 COP értéket mérhetünk.) Így – szemben a hagyományos elektromos fűtési rendszerrel – a hőszivattyú körülbelül 40-60% energiát takarít meg.

Gazdaságos: 

mivel a hatékony és energiatakarékos hőszivattyús rendszer segít Önnek pénzt megtakarítani! Ne feledje, egy rész villamos energia, és 3 rész a környezetünkből tárolt energia. Ez az alapja a gazdaságos hőszivattyú üzemeltetésnek.
Ebben partner a Chofu és Power World hőszivattyúk gyártója.

Emisszió mentes működés

A hőszivattyú szépsége abban is rejlik, hogy helyben nem szabadul fel semmiféle káros anyag, ami veszélyeztetné környezetünket, családunkat. Természetesen, az erőművek környékén ez nem mondható el, de a hőszivattyúrészért mindössze ¼ rész villamosenergiát kell előállítani.

Környezetbarát:

a hőszivattyús rendszer nem termel káros gázokat, és nem okoz kárt a környezetében, önálló fűtésre (kiegészítő gázkazán nélkül) alkalmas, gazdaságos megoldás.
Komplett rendszert kínálunk ügyfeleinknek, amely megfelel az Ön elvárásainak minden szempontból, legyen az fűtés, hűtés, vagy használati melegvíz ellátás.
A hőszivattyúk mellett – igény esetén – szállítunk víz tartályt (puffer tartály), golyóscsapokat, központi szabályozás állomást, hőcserélőt, csöveket, szerelvényeket, különböző termosztatikus radiátor szelepeket stb. Ha felkeltettük az érdeklődését, keressen bennünket telefonon: +36 20 268-9757.

Hőszivattyú = környezetvédelem

A hőszivattyúk terjedését segíti a hőszivattyús tarifa, amely kedvezményes árával a beruházás megtérülését gyorsítja.


Ezeket se felejtse el megnézni:

Föld – víz, vagy más néven földkollektoros hőszivattyú

Talajszondás hőszivattyúkhoz talajszonda fúrása

Hűtőközeg:  Néhány évvel ezelőtt aggályok merültek fel az R404a nevű hőszivattyúban használt hűtőfolyadék környezeti hatásai miatt. Ha ez a hűtőfolyadék szivárogna, a felszabaduló fluorozott szénhidrogének nagyjából 100-szor nagyobb mértékben járulnának hozzá a globális felmelegedéshez, mint a szén-dioxid. Szerencsére ma már több olyan alternatíva is elérhető, amelyeknek sokkal alacsonyabb a globális felmelegedési potenciálja (GWP), vagy egyáltalán nincs.

Így aztán a hőszivattyú továbbra is egyenlő a környezetvédelemmel!